A Fantázia Birodalma cimű Disney On Ice előadás szédületes utazásra viszi a a családokat a klasszikus és a legújabb Disney mesék birodalmába

Négy kedvenc Disney történetünk kel életre A Fantázia Birodalma című előadásban! Izgulhatunk Villám McQueen, Matuka és a Disney-Pixar Verdák csapatának gyors versenyén; elmerülhetünk A Kis Hableány elbűvölő vízalatti királyságában; és beléphetünk Tündérrév misztikus világába Csingilinggel és a Disney tündérekkel akik feltárják előttünk a bent lakozó csodákat! A játékok is visszatérnek hősies küzdelmükkel, amikor Buzz Lightyear, Woody, Jessie és aToy Story csapata megmenekül a Napsugár Óvoda féktelen gyermekeitől és versenyre kelnek az otthonukért, ami életük legmerészebb kalandja lesz!

A Fantázia Birodalma a Disney On Icerajongók számára a különböző elemek tökéletes kombinációját nyújtja."A legújabb alkotásoktól, mint a Verdák és a Toy Story; az időtlen klasszikusokig, mint a Kis Hableány vagy a Csingiling a közönség négy teljesen különböző történetet fog látni Disney mesevilágából." - mondta az előadásról Kenneth Feld producer. "Mindez olyan értéket képvisel, amely párját ritkítja a családi szórakoztatás műfajában, életreszóló élménnyel ajándékozva meg bennünket."

Ez a különleges produkció december 13. és 15. között lesz látható hazánkban, 4 előadás erejéig a BudapestArénában. Az előadások pontos ideje:

  • december 13., péntek 19 óra
  • december 14., szombat 11 és 15 óra
  • december 15., vasárnap 11 óra

Jegyek már 2.900,- forintos ártól kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek