A BaByliss tudja mivel lehet hódítani.

Játssz velünk és nyerj!

2013 a göndör fürtök éve. Lendületesen tér vissza napjaink divatjába a göndör és hullámos frizura, mely minden korban a szépség, a nőiesség és a csábítás szimbóluma volt.

Ez ma sincs másképp! Legyen szó rövidebb vagy hosszabb hajról, a természetesen ívelt tincsek, az egészségesen fényes, dús haj mindenki tetszését elnyeri. Annak sem kell csüggednie, akit nem áldott meg a sors göndör szexis fürtökkel, egzotikus és finoman formázott hullámos tincsekkel vagy kócos, hippi frizurával, mert a BaByliss több funkciós készülékeivel könnyedén megvalósíthatja bárki a hangulatának megfelelő frizurát.

Könnyű használat és hatékonyság jellemzi a BaByliss több kiegészítős 2735-ös forgókefés hajformázót, melyet a mindennapos hajformázáshoz ajánlunk. A hajtövek megemeléséhez és a hajvégek formázáshoz kiválóan alkalmas készülék, ionizáló funkciójának köszönhetően védi a hajat a kiszáradástól és megőrzi annak egészséges fényét. A kétirányú forgási lehetőség és a 4 kiegészítő fej többféle frizura elkészítésére nyújt megoldást.

Volumenizálni, göndöríteni nemcsak forgó-kefés hajformázóval lehetséges. A BaByliss Sublim Touch hajsimító&göndörítő készülékével(ST230) simítani és göndöríteni is tudsz, anélkül, hogy fejet kelljen cserélned a készüléken. A mindkét oldali egyenes és hajlított lapok lehetővé teszik mind a lapítást, mind a göndörítést. A Sublim Touch jelölés a készülékeken nem más, mint egy speciális felületkezelési eljárás, ezt követően történik a készülékek kerámia vagy egyéb más bevonatozása. Ennek köszönhetően, tökéletesen állja a melegítés, lehűlés fizikális hatásait. Hatékonyan formáz és ápol, mindezt a haj károsodása nélkül. Használata után a haj bársonyos tapintású és életteli lesz.

Bármerre járunk a világban, a BaByliss mindenhol ugyan azt jelenti, stílus és elegancia tökéletes összhangban. A BaByliss több mint fél évszázada áll a szépség szolgálatában, hogy lenyűgöző, divatos és egészséges hajat ajándékozzon minden felhasználójának.

Nyerj Te is BaByliss Sublim Touch hajsímitó & göndörítő (ST230) készüléket!

Olvasd el figyelmesen a fenti cikket és válaszolj az alábbi kérdésre. A helyes megfejtők között 3 db BaByliss Sublim Touch hajsímitó & göndörítő (ST230) készüléket sorsolunk ki.

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek