Multipontosok – Molló, figyelem!

Telefonáljon Ön is MOL mobile-lal. Készülék vásárlás és egyenlegfeltöltés egyszerűen, pillanatok alatt, akár éjszaka is, Multipontosoknak kedvezménnyel!

Melyik szülő ne aggódna, ha gyermeke nem ér időben haza, vagy egyszerűen csak azért esik kútba egy családi program, mert a korábban megbeszélt helyszín vagy időpont változtatásra szorul, de nem tudja ezt megbeszélni a gyerekekkel, mert nincs mobiltelefonjuk?

A MOL által értékesített mobilszolgáltatás pontosan ezért az egyszerű, bárki által könnyen használható készülékekre és a gyors, bárhol elérhető készülékvásárlásra helyezi a hangsúlyt. A MOL mobile egyik legfontosabb előnye, hogy a készülékek megvásárlása nem telik többe néhány percnél, és hosszas szerződéskötésre sincs szükség,így akár tankolás során is gyorsan beszerezhető, azonnal üzembe helyezhető a mobiltelefon. A töltőállomások ráadásul az ország 333 pontján megtalálhatóak, és akár az éjszaka közepén is a vásárlók rendelkezésére állnak.

Bár a technológia rohamos fejlődésével egyre újabb és újabb mobileszközök közül választhatunk, a hagyományos mobilkészülékek használatának aránya még mindig igen magas hazánkban. Ráadásul a kisiskolások esetében nem is a technológia fontos, hanem az hogy bárhol, bármikor elérhessék őket a szüleik, így ezeket a típusú készülékeket leginkább nekik ajánlják.

Versenyképes készülékválaszték és akár 30%-os feltöltési kedvezmény Multipontok felhasználásával.

A MOL mobile készülékválasztékában a hagyományos készülékek és okostelefonok egyaránt megtalálhatóak. Míg a kezdő mobilozó lurkók a Samsung E1200, valamint a Samsung E1190 telefonból választhatnak, addig a nagyobbak számára két érintőképernyős készülék, a Samsung C3310 és Samsung Galaxy Y típusú okostelefon is elérhető a MOL kutakon.

Azon kívül, hogy a készülékek egyszerűen és gyorsan beszerezhetőek, a kedvező perc- és SMS-díjak is komoly előnyt jelentenek.

A legnagyobb kedvezményben a Multipont programban résztvevő törzsvásárlók részesülnek, kedvezményes készülék ajánlatok mellett MOL mobile egyenleg feltöltési kedvezményben is részesülnek már 50 Multipont felhasználásával, és így akár percenként 28* forintért is telefonálhatnak (*részletes ajánlat és feltételek a www.molmobile.hu oldalon).

A közelmúltban megújult Multipont törzsvásárlói programnak köszönhetően amellett hogy A MOL kutakon történő tankoláskor töltődik a Multipont kártyán elérhető egyenleg, további partnerek is lehetőséget nyújtanak a pontgyűjtésre és beváltásra. A Multipont programban a Mol és OTP mellett megtalálható az egyik legnagyobb hazai élelmiszerlánc is, a CBA, melynek üzlethálózata már most is népszerű pontbeváltó hely. Emellett elektronikai, ruházati és barkácscikkek, valamint játékok vásárlásánál is lehet pontokat gyűjteni, illetve beváltani, hiszen a bauMax, az Extreme Digital, a Dockyard, a Gulliver és a Bambini is a partnerkör tagja.

A törzsvásárlói program és a MOL mobile szolgáltatás összekapcsolása nem véletlen, hiszen a MOL célja, hogy a töltőállomásokon a vásárlók számára minél kényelmesebb és minél több területet lefedő szolgáltatást nyújtson. Így nem meglepő, hogy a kutakon a vásárlók már gyógyszert is vásárolhatnak, vagy igénybe vehetik a Magyar Postával közös Postapont Szolgáltatást. Ugyanakkor a környezettudatos betérők számára is számos lehetőséget kínál a MOL a kerékpárosokat célzó bringaprogramjának keretében, vagy a sütőolaj begyűjtését célzó akciója révén.

 
 
  
 
 
Oszd meg másokkal is!
Mustra