Gyorsan finomat?

2 hét. Ennyi időt töltünk a konyhában évente, ha minden nap csak 1 órát a főzés örömeinek hódolunk. De mi van, ha nem szeretnénk. Vajon csak mítosz a "gyorsan finomat" ételek világa?

2 hét. Ennyi időt töltünk a konyhában évente, ha minden nap 1 órát a főzés örömeinek hódolunk. És akkor még nem számoltuk bele a vásárlást, mosogatást, előkészítést. Akinek a hobbija a főzés, annak persze ez színtiszta élvezet. Viszont időről időre felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetne gyorsan „letudni” a főzést úgy, hogy finom étel kerüljön az asztalra.

Nem véletlen, hogy a "gyorsan-finomat" és "30 perces fogások" típusú szakácskönyvek rendszeresen vezetik a könyvesboltok eladási listáit. Persze annál, hogy kitalálja valaki helyettünk azt, hogy mi legyen a heti menü, csak az lenne jobb, ha meg is főzné. Erre kínálnak megoldást a mélyhűtőnkben található készételek, melyek mindig kéznél vannak.

A mirelit ételek használata nem csak arról szól, hogy elkerüljük a hosszan tartó főzőcskézést. Akkor is szeretnénk finom és változatos fogásokat felkínálnia családnak, ha valamilyen elfoglaltság miatt nem marad idő a főzésre, és néhány perc alatt meleg ételt szeretnénk varázsolni az asztalra.

A FRoSTA épp ezekre az alkalmakra gondolt, amikor megalkotta készétel különlegességeit. Van itt ajánlat minden generációnak és ízlésnek: míg a gyerekek az Arany halrudakat imádják, az ínyencek a különlegesebb, panír nélküli fogásokat, mint a Tepsis halfilé brokkolis szósszal vagy olasz módra. Hamediterrán fogásra vágyunk, akkor ott a spanyol ízvilágot felidézőPaella , ha pedig az egzotikus ízek kedvelői vagyunkakkor a Mexikói csirke lesz a megfelelő, természetesen sok-sok friss zöldséggel és rizzsel.

Ha ezeket az ételeket választjuk, amellett, hogy új ízeket csempészünk a család asztalára, a mesterséges anyagok miatt sem kell aggódnunk. A FRoSTA termékei ugyanis nem tartalmaznak ízfokozót, színezéket, aromát és tartósítószer-mentesek. 100%-ban természetesízűek.

Frissességüket pedig az garantálja, hogy tengeri ételeinek gyártásánál a friss halat a kihalászásután már a hajón(!), a zöldségeket pedig a betakarításután rövid időn belül lefagyasztják. Nem csak friss, természetes ízüket őrzik meg ezáltal, hanem vitamin- és tápanyag-tartalmukat is.

Nincs más hátra tehát, mint felszabadítani némi helyet a fagyasztóban és feltankolni a FRoSTA fogásaival. Ezek után már nyugodtak lehetünk azokon a napokon, amikor egy elhúzódó szülői értekezlet vagy bármilyen más program miatt épp a főzésre nem marad időnk.

További információk

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek