INFÓ

Gyorsan finomat?

2013. november 5., kedd 15:27 |

2 hét. Ennyi időt töltünk a konyhában évente, ha minden nap csak 1 órát a főzés örömeinek hódolunk. De mi van, ha nem szeretnénk. Vajon csak mítosz a "gyorsan finomat" ételek világa?

2 hét. Ennyi időt töltünk a konyhában évente, ha minden nap 1 órát a főzés örömeinek hódolunk. És akkor még nem számoltuk bele a vásárlást, mosogatást, előkészítést. Akinek a hobbija a főzés, annak persze ez színtiszta élvezet. Viszont időről időre felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetne gyorsan „letudni” a főzést úgy, hogy finom étel kerüljön az asztalra.

Nem véletlen, hogy a "gyorsan-finomat" és "30 perces fogások" típusú szakácskönyvek rendszeresen vezetik a könyvesboltok eladási listáit. Persze annál, hogy kitalálja valaki helyettünk azt, hogy mi legyen a heti menü, csak az lenne jobb, ha meg is főzné. Erre kínálnak megoldást a mélyhűtőnkben található készételek, melyek mindig kéznél vannak.

A mirelit ételek használata nem csak arról szól, hogy elkerüljük a hosszan tartó főzőcskézést. Akkor is szeretnénk finom és változatos fogásokat felkínálnia családnak, ha valamilyen elfoglaltság miatt nem marad idő a főzésre, és néhány perc alatt meleg ételt szeretnénk varázsolni az asztalra.

A FRoSTA épp ezekre az alkalmakra gondolt, amikor megalkotta készétel különlegességeit. Van itt ajánlat minden generációnak és ízlésnek: míg a gyerekek az Arany halrudakat imádják, az ínyencek a különlegesebb, panír nélküli fogásokat, mint a Tepsis halfilé brokkolis szósszal vagy olasz módra. Hamediterrán fogásra vágyunk, akkor ott a spanyol ízvilágot felidézőPaella , ha pedig az egzotikus ízek kedvelői vagyunkakkor a Mexikói csirke lesz a megfelelő, természetesen sok-sok friss zöldséggel és rizzsel.

Ha ezeket az ételeket választjuk, amellett, hogy új ízeket csempészünk a család asztalára, a mesterséges anyagok miatt sem kell aggódnunk. A FRoSTA termékei ugyanis nem tartalmaznak ízfokozót, színezéket, aromát és tartósítószer-mentesek. 100%-ban természetesízűek.

Frissességüket pedig az garantálja, hogy tengeri ételeinek gyártásánál a friss halat a kihalászásután már a hajón(!), a zöldségeket pedig a betakarításután rövid időn belül lefagyasztják. Nem csak friss, természetes ízüket őrzik meg ezáltal, hanem vitamin- és tápanyag-tartalmukat is.

Nincs más hátra tehát, mint felszabadítani némi helyet a fagyasztóban és feltankolni a FRoSTA fogásaival. Ezek után már nyugodtak lehetünk azokon a napokon, amikor egy elhúzódó szülői értekezlet vagy bármilyen más program miatt épp a főzésre nem marad időnk.

További információk

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta