INFÓ

Couture mindenkinek az F&F-től

2013. november 5., kedd 14:10 |

Meríts ihletet az '50-es évek hangulatából

Erre a szezonra Victoria Beckhamtől a Diorig mindenki a nőiességet és a klasszikus couture-t emelte a középpontba, megidézve Hitchcock hősnőinek korát. A trendben, mely inkább kifinomultságot sugall, a finom alapdarabokba elegáns csavart visz a gyöngyös díszítés és a virágminta. A textúrák igazán művészivé emelik az egyes darabokat, és a szabásvonal a nőies formákat hirdeti. Ez a trend soha nem megy ki a divatból.

Ez az ikonikus felső a mozi fénykorának hősnőit idézte meg. A gyöngyökkel díszített felső maga a kifinomultság. Tökéletesen nőiessé varázsolja a farmered, a munkahelyedre is viselheted, az elegáns szetted pedig igazán elragadóvá teheted vele.

A derekat és csípőt kiemelő fazon, varázslatos minta, pazar textil - ez az '50-es éveket idéző szoknya Raf Simons misszióját követi, aki a Diornál minden nő számára szeretné elérhetővé tenni az igazi couture stílust. Ezt az időtlen stílusú darabot megtalálod az F&F kinálatában.

További divattippek www.F-F.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta