Óvd a bőröd, hisz benne vagy! Benne vagy?

Világszerte érezhető a környezetszennyezés és a szintetikus világ elleni küzdelem harcosainak aktív hatása. A biotáplálkozás mellett a szépségápolás terén is hódítanak azon készítmények, amelyek természetes alapanyagokból készülnek és kíméletesebben ápolják bőrünket, mint mesterséges anyagokkal dúsított társaik.

Természetes összetevőt sem kell hosszasan keresgélnünk. A minket körülvevő megannyi természetes (tenger és óceán) víz rengeteg naturális alapanyagot biztosít, amit a szépségápolásban kitűnően tudunk használni.

A nagyobb természetes vizeink által nyújtott fantasztikus kozmetikai hatóanyagoknak se szeri, se száma a szépségápolás piacán. Ősidők óta ismerjük, használjuk a tengervizet és a tengerből származó homokot, algát gyógy terápiás és bőrápolási célokra.

Bőrünk ápolásánál nemcsak a kozmetikumokra kell kiemelten ügyelnünk, hanem többek között a bőrápolás módjára is.

Sokan csak az arcukat, illetve a mások számára látható testrészeiket ápolják rendszeresen, még a hűvösebb időszakban is, pedig az egész testünk igényli az állandó gondoskodást, a lábszárunktól a fejünk búbjáig, évszaktól függetlenül.

Miért van szükség arc- és testápolásra, hidratálásra?

Testünk 70%-a vízből áll, amelynek nagy részét bőrünk tárolja. Így a bőrünk hidratálása, ápolása nem csak a szépség miatt fontos: ahhoz, hogy legnagyobb szervünk el tudja látni védelmező feladatát, folyamatosan karban kell tartanunk. Ráadásul az ápolt, sima és egyenletes bőr sugározza a szépséget, magabiztosságot és jó közérzetet biztosít.

Emellett, legnagyobb felületű szervünk a bőrünk, mely az első számú védelmi vonalat jelenti a világ és köztünk, ezért is fontos a rendszeres, mindennapi ápolása. A bőrünk igényeinek megfelelő test- és arcápoló termékek növelik a bőr rugalmasságát, megszüntetik a kellemetlen, húzódó érzést, segítenek az növelni ellenálló képességét, késleltetni az öregedés látható jeleit.

Minden típusú bőr más és más ápolást igényel.

A természetes eredetű szépségápolási termékek használata a „legbőrbarátabb” ápolást nyújtja. Az eredmény: kevesebb irritáció, kipirosodás, szárazság, viszketés, hámlás, foltosodás, allergiás reakció, zsírosodás, gyulladás, pattanás. A bőrtípusunknak megfelelő termék kiválasztása sokkal nagyobb arányban garantálja a szükséges ápolás sikerességét, mint a szintetikus anyagokat nagy mennyiségben tartalmazó hétköznapi termékek.

Az Algothermnél fő célunk, hogy mindenki számára személyre szabottan tudjunk olyan készítményt, vagy akár termékcsaládot ajánlani, amellyel az adott bőrproblémát tudjuk orvosolni. A különböző bőrtípusok képviselői egytől-egyig megtalálják a saját és bőrük igényeinek megfelelő szépségelixíreket.

Az óceánok gazdagságának bűvöletében csapatunk megbirkózott azzal a kihívással, hogy az első olyan márka legyünk a tengeri kozmetikumok terén, melynek termékei az erősen koncentrált tengeri összetevőknek köszönhetően kimagaslóan hatékonyak, mégis természetesek, hiszen kőolajszármazékokat, parabén és phenoxyethanol vegyületeket nem tartalmaznak. Készítményeink dermatológiailag tesztelt, 100%-ban tengeri és növényi eredetű szépség-elixírek.

Különleges gonddal gyűjtjük be az algákat, hogy megóvjuk és garantáljuk az aktív hatóanyagok erejét és minden előnyét a gyártás során.

Algotherm termékeink minden bőrtípus problémáira megoldást nyújtanak, kortól és nemtől függetlenül. Különböző termékcsaládjaink mind különböző bőrproblémákkal hivatottak harcba szállni. Legyen bőröd száraz vagy zsíros, vagy legyen akár különleges bőrproblémád, mint például a mindennapos küzdelem a sötét pigment foltokkal, mi megtaláljuk számodra a megfelelő kozmetikumot. Olyan palettával rendelkezünk, mely a mindennap használatos, vízálló szemfesték-smink lemosótól kezdve, a fürdő, ápoló termékeken át, egészen a professzionális karcsúsító, feszesítő és öregedés gátló termékek széles skálájáig terjed.

Az Algothermnél segítünk Neked!


Ismerd meg a mélyből jövő szépség lélegzetelállító világát, látogass el a www.algotherm.hu internetes oldalra, hogy még többet megtudhass rólunk és termékeinkről, és válassz az Algotherm határtalan kínálatából, a www.algothermshop.hu-n!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek