INFÓ

I LOVE PANEL

2013. szeptember 9., hétfő 16:22 |

A panel is lehet gyönyörű!

Aki azt hiszi, hogy a panelek lehangolóak, az nagyot téved. Az utóbbi időben a fejlesztéseknek hála a paneltömbök már nem azok a megszokott kocka épületek, amik voltak, hanem vidám, színes és pezsgő lakóközösségek, ahol nem csak lakni, hanem élni is lehet. Ez elsősorban a lakóknak köszönhető, akik felismerik, hogy sokat tehetnek a házukért, azért, hogy valóban csodálatos helyen élhessenek. Ehhez ráadásul rengeteg segítséget is kapnak, többek között a FŐTÁV Zrt.-től, hiszen a vállalat lakásszépségversennyel szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a panellakások igen is gyönyörűek.

Építész tervező:Csap Viktor/Design Tudakozó, Fotó: Babai Csaba/Flashback
Építész tervező:Csap Viktor/Design Tudakozó, Fotó: Babai Csaba/Flashback

Hogy miért fontos a lakások belső tere? Napjainkban az emberek az idejük nagy részét, sokszor akár 90%-át is falak között töltik, így nem csoda, ha egyre nagyobb az igényük arra, hogy ha már oda vannak beszorítva, akkor az a négy fal egyedi és hangulatos is legyen. A panellakásokban ez a trend egyre jobban érződik, de természetesen ettől még nem lesz annyira kedvelt élettér. Ha azonban azt is hozzávesszük, hogy az energetikai korszerűsítésnek köszönhetően ezek a lakhelyek takarékosak, és nem utolsó sorban környezetbarátak is, akkor már egészen más lesz a helyzet.

Fotó: Reviczky Zsolt
Fotó: Reviczky Zsolt

Éppen ezért indította el a FŐTÁV Zrt. az I LOVE PANEL– Panellakás szépségverseny programját. Ennek a kezdeményezésnek a célja, hogy az emberek átértékelhessék azt a viszonyt, ami a panellakásokhoz fűzi őket, saját szemükel láthassák, hogy ezek a kompakt, praktikus életterek nem csak tökéletes életkezdést, vagy családi fészket biztosítanak, de fejleszthetőek, egyedivé tehetőek és nagyon is szerethetőek. Ennek része a szépségverseny is, ahova olyan lakásokról várnak fotókat, amik igazán tükrözik a bennük lakók egyéniségét, és kreatív, egyedi megoldásokkal tesznek azért, hogy az életterük szép, harmonikus és élhető legyen. Ehhez járul hozzá a vállalat is, hiszen az nem elég, ha egy lakás szép, fontos hogy takarékos is legyen. Így megszületett az OKOS – házak fogalma, melyek megújuló energiákkal, a természetet és a pénztárcákat óvva biztosítják a megszokott energiakényelmet és a fenntartható fejlődést. Persze, ebben az esetben sem lehet fejjel menni a falnak, hiszen az első lépés mindenképpen egy szemléletváltás kell, hogy legyen, amiben a FŐTÁV nyújt segítő kezet, pontosabban képet, a játéknak köszönhetően.

Fotó: Reviczky Zsolt
Fotó: Reviczky Zsolt

A játék a www.facebook.com/fotavzrt címen elérhető alkalmazáson keresztül zajlik. Itt a versenyzők regisztrálhatnak, és létrehozhatják a saját galériájukat, melybe 5 fotót, tölthetnek fel. Ezután nincs is más dolguk, mint a like-okat gyűjtögetni, szorgosan, hogy ők lehessenek a nyertesek. Természetesen az egyedi megoldások, és a kellemes kis otthonok fotói mindenki számára elérhetőek, sőt, a legjobbak akár a FŐTÁV panellakás szépségversenyében is megjelenhetnek. A játék szeptember 11.-étől október 11. –éig tart, ezalatt lehet a pályázatokat feltölteni. És persze nincs verseny nyeremény nélkül, így ebben az esetben sem kell erről lemondani. A 3. helyezett jutalma egy 50 ezer forintos, a másodiké 100 ezer forintos, az első pedig 300 ezer forintos IKEA ajándék kártya, amit 5 éven belül, akár részletekben is le lehet vásárolni a budaörsi vagy a budapesti áruházakban. Ráadásul a szavazók is örülhetnek, hiszen közöttük 5 darab 20 ezer forintos IKEA ajándék kártya kerül kisorsolásra, hogy ők is szépíthessék otthonukat.

A jelentkezés feltételei, a játék pontos menetét, és a sorsolás részleteit a www.fotav.hu oldalon, és a www.facebook.com/fotavzrt oldalon lehet elolvasni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta