INFÓ

Keressük hazánk kedvenc patikáját

2013. augusztus 12., hétfő 13:47 |

A betegek, illetve vásárlók ismét szavazataikkal értékelhetik a gyógyszertárban dolgozók segítőkészségét, kedvességét, odafigyelését, érdeklődését, a kiszolgálás és plusz szolgáltatások minőségét. Az elmúlt két év elsöprő sikerére való tekintettel a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége – a Roche Magyarország Kft. támogatásával – ismét kampányfelhívást tesznek közzé a Kedvenc Patikám 2013 cím elnyerésére.

Mi a célja a kampánynak?

A kampány legfontosabb céljai közé tartozik, hogy kiderüljön, az országban mely patikák szolgáltatásaival elégedettek leginkább a betegek, illetve, hogy melyek az elégedettséget befolyásoló tényezők. A kampány idén is igyekszik felhívni a figyelmet a patikai munka fontosságára, valamint a szolgáltatásokat igénybevevő betegek érdekeire. Mind jobban át kell helyezni a fókuszt a gyógyszercentrikus szemléletről a betegcentrikusságra. Ennek lényege többek között, hogy a beteget minél széleskörűbben tájékoztassák az általa szedett gyógyszerekről, azok hatásairól, valamint az esetleges alternatívákról.

A közelmúltban lehetőség nyílt arra, hogy a 62 évnél idősebb betegek gyógyszerelésébe az OEP rendszerén keresztül a gyógyszerész is betekinthessen, ennek köszönhetően fel tudja hívni a páciens figyelmét az esetleges mellékhatásokra, fluktuációkra, valamint költséghatékonyabbá tudja tenni a kezelést.

A Kedvenc Patikám felhívás nagy segítséget nyújt abban, hogy igényoldalról felmérjék, mennyire sikeresek azok az erőfeszítések, amelyek a népegészségügyi program keretében az elmúlt években történtek.

A szavazás már elkezdődött

Az elmúlt években 10 ezernél több szavazat érkezett a felhívásra, ami jól mutatja, hogy az emberek szívesen hálálják meg szavazatukkal a jó patikai, gyógyszerészi szolgáltatásokat.

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni a www.kedvencpatikam.hu weboldalon, illetve a nyomtatott médiában megjelenő kérdőívek kitöltésével, és beküldésével lehet 2013. június 1-től szeptember 30-ig. A szavazatok leadása teljesen anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük, azonban az adatok kitöltői között kétszemélyes wellness-hétvégét sorsolnak ki.

A nyertes patika pedig  Eskulits Tamás szobrászművész alkotását viheti haza. A Kedvenc Patikám cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXIII. kongresszusán kerül sor.

A szponzorok

A kampány támogatója idén is a Roche Magyarország Kft., a szervezési munkálatokat Nero Solution Kft. végzi.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta