Borotva - románc: szerelem első vágásra

A Wilkinson legjobb női borotváit teszteltük, hogy megkönnyítsük a választást, és ne kelljen a pasidét folyton lenyúlnod!

3 éve gyűrjük egymást a barátommal. A “nagy szerelem” és a “belehalok viták” váltogatják egymást. Főleg akkor, ha egy igen érzékeny pontjával kapcsolatban nem veszem elég komolyan. Életem szerelme megrögzött borotvairigy, mindig kiakad, ha imádata tárgyával jóízűen szőrtelenítek egyet. Pedig igaza van. Nem higiénikus, sokkal gyorsabban kopik a borotvafej és többször megvágom magam vele. Ennek ellenére a szokásos esti tusolás közben megint pasi borotvát csentem, majd egy hirtelen mozdulattal a kádba is ejtettem. Jó nagyot csattant és letört a feje...Behúzott nyakkal vártam a következményeket. Óriás balhé nem lett belőle, csak a szokásos “ígérem, hogy holnap női borotvavásárlásba kezdek”.

A kedvesem ezúttal nem bízta a véletlenre a dolgokat. Mire hazaértem, 4 ajándékdoboz fogadott, az ágyra helyezve...Vigyorogva állt mellette, én meg csak kényszeredetten nevettem. Végülis a borotvalopósnak nincsenek jogai. Így színlelt örömöt tettetve, közelebbről is megvizsgáltam legújabb háztartási fegyvereimet.

A vicc az: mindegyiket kipróbáltam...és be kellett látnom: óriási a különbség aközött, hogy férfi borotvával végzem a szőrtelenítést, vagy egy kifejezetten nőknek tervezett darabbal. Ha egy női borotva jó, akkor csak úgy siklik a bőrön, könnyedén, varázslatos puhaságot hagyva maga után. Köszönhető a különleges krémezőcsíkoknak, és köszönhető annak is, hogy egyszerűen más a formája. Sokkal jobban kézre áll. Míg egy átlagos férfi borotvával simán megvághatom magam, itt úgy kellett küzdenem, hogy valami karcoláshoz hasonlót ejtsek. Azt hiszem ennél a pontnál szerettem meg igazán új lakótársaimat.

Nézzük a lényeget borotvánként!

Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini - Ez a  borotva speciálisan a fazon formázásához készült, aranyos kis trimmelőfejével Einstein bajusztól kezdve Smiley jelig mindent formázhatok belőle. Tényleg egyedülálló, prémium minőségű borotva és bikinivonal formázó egyben, mely biztonsággal használható, még vizes körülmények között is. Egy gombnyomással már formázhatok akár a zuhany alatt is. Állítható feje különböző szőrhosszúságra igazítható. Legyen az háromszög, csak egy keskeny csík, vagy akár teljes fazonigazítás, a Quattro for Women Bikini bármelyikkel megbirkózik. Négy kiváló pengéje és Acai-bogyó kivonattal, valamint Jojoba összetevőkkel gazdagított krémezőcsíkja tökéletes siklást biztosít és gyengéden ápolja a bőrt.

Wilkinson Xtreme3 Beauty - eldobható borotva utazáshoz és extrém helyzetekre Mindent tud, amit egy rendszerkészülék, mégis eldobható.

Kifejezetten nőknek fejlesztett, három 100%-osan rugalmas pengés feje tökéletesen illeszkedik még a nehezen elérhető bőrfelületekhez is, így mindenhonnan könnyen és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. Mivel imádunk utazni és számít a súly, ez a könnyed borotva lesz az állandó útitárs. Dupla krémezőcsíkja gazdag ápoló összetevőkben, Aloe Verát, E Vitamint valamint teafaolajat és Shea vajat tartalmaz, hogy  a bőr borotválkozás közben és után is sima, ápolt legyen.

Wilkinson Sword Quattro for Women - a hétköznapok legfőbb borotvája.

Mindent tud, amit eddig csak a férfiak kaphattak meg: prémium metál nyele rózsaszín gumiborítást kapott, így nem csúszik ki a kézből még tusolás közben sem. Négy pengéje és kompakt billenőfeje pompásan követi a test formáját, így biztosan nem vágom meg magam, akármely testrészemet borotváljam is.  Ez a lényege az egésznek: férfi testre férfi borotva, lágy idomú női testre pedig női borotva.  Extra nagy krémezőcsíkja Aloe Vera, E Vitamin és B5 Pro Vitaminnal gazdagított, hogy a bőr extra ápolt és sima legyen. És ehhez is csomagoltak egy fürdőszobai tapadókorongos tartót, hogy ezt a rózsaszín csodát a csempére cuppanthassam.

Wilkinson Intuition Naturals - rapid szőrtelenítéshez, mely víz nélkül működik. Öko barát kedvesemnek ez a kedvence és meg is értem.  A csomagolása ugyanis 100%-ban újrahasznosítható, és a doboz nagy része is újrahasznosított anyagokból készült. Egy kis víz hozzáadásával a pengéket körülölelő szappangyűrű habzik, így borotvagél használata nélkül is gyerekjáték a borotválkozás. A legérzékenyebb bőrön is használható, és gyengéden ápol, E-Vitaminnal és Aloe Verával.

Kipróbáltam tehát mind a 4-et. És mindet családtaggá is fogadtam.

Mindegyiket más alkalomra tartogatom, de egy biztos: a borotváimhoz, csakis én nyúlhatok.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek