INFÓ

Gyermekbalesetek – Isten őrizz!

2013. július 10., szerda 08:29 |

A gyermekvárás környéki izgalomban és lelkesedésben hajlamosak vagyunk épp a legfontosabb dolgokról elfeledkezni, figyelmen kívül hagyjuk az olyan kevésbé vidám lehetőségeket, mint egy váratlan betegség vagy baleset. Ilyen mindig csak az ismerős meg a szomszéd gyerekével fordul elő, igaz?

Pedig nem árt felkészülni: rengeteg váratlan eseményen és számos betegségen esik át egy kisgyermek, mire felnő. Természetes reakcióként az újdonsült anyukák a széltől is óvnák gyermeküket, amit a külső szemlélők gyakran csak elnéző mosollyal nyugtáznak.

Ha azonban a legjobbat szeretnénk a babának, vagy a lassacskán felcseperedő kisgyermeknek, akkor közel sem a méregdrága biztonsági felszerelések beszerzése, vagy a legzamatosabb csokoládés tápszer választása a legtöbb, amit tehetünk érte. Inkább gondoljunk a baba és a magunk egészségének megőrzésére, és vegyük számba, hogyan adhatjuk meg a legjobbakat neki akkor is, ha velünk ne adj' Isten, történne valami.

Természetesen lehetetlen mindenre gondolni, de szerencsére nem is kell elmélyednünk a negatív események elemzésében: egy megfelelően megválasztott élet-és balesetbiztosítással könnyedén továbbadhatjuk szakértői kezekbe ezt a feladatot.

Ha pedig azt sem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá, mire kellene gondolnunk, milyen biztosításokat lenne érdemes kötnünk, a legegyszerűbb felkeresni az ING Biztosító öngondolkodásról szóló oldalát, ahol nemcsak a veszélyekről, de a megelőzési lehetőségekről is pontos képet kapunk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta