Gyermekbalesetek – Isten őrizz!

A gyermekvárás környéki izgalomban és lelkesedésben hajlamosak vagyunk épp a legfontosabb dolgokról elfeledkezni, figyelmen kívül hagyjuk az olyan kevésbé vidám lehetőségeket, mint egy váratlan betegség vagy baleset. Ilyen mindig csak az ismerős meg a szomszéd gyerekével fordul elő, igaz?

Pedig nem árt felkészülni: rengeteg váratlan eseményen és számos betegségen esik át egy kisgyermek, mire felnő. Természetes reakcióként az újdonsült anyukák a széltől is óvnák gyermeküket, amit a külső szemlélők gyakran csak elnéző mosollyal nyugtáznak.

Ha azonban a legjobbat szeretnénk a babának, vagy a lassacskán felcseperedő kisgyermeknek, akkor közel sem a méregdrága biztonsági felszerelések beszerzése, vagy a legzamatosabb csokoládés tápszer választása a legtöbb, amit tehetünk érte. Inkább gondoljunk a baba és a magunk egészségének megőrzésére, és vegyük számba, hogyan adhatjuk meg a legjobbakat neki akkor is, ha velünk ne adj' Isten, történne valami.

Természetesen lehetetlen mindenre gondolni, de szerencsére nem is kell elmélyednünk a negatív események elemzésében: egy megfelelően megválasztott élet-és balesetbiztosítással könnyedén továbbadhatjuk szakértői kezekbe ezt a feladatot.

Ha pedig azt sem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá, mire kellene gondolnunk, milyen biztosításokat lenne érdemes kötnünk, a legegyszerűbb felkeresni az ING Biztosító öngondolkodásról szóló oldalát, ahol nemcsak a veszélyekről, de a megelőzési lehetőségekről is pontos képet kapunk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek