INFÓ

Gondtalan netezés a nyaralás alatt

2013. július 3., szerda 11:49 |

Nyár, vakáció, kommunikáció! Kikapcsolódni jó, de elzárkózni nem muszáj!

A horvát tengerpartot szeretőknek 2013. július 1. nemcsak azt jelenti, hogy elég már csak lassítani a magyar-horvát határon, hanem azt is, hogy az eddiginél jóval olcsóbban beszélhetünk az otthon maradt családtagokkal, barátokkal, vagy ha muszáj, a frontot tartó kollegákkal. Sőt, a neten való barangolás is jóval kedvezőbb: július 1-től a Travel & Surf díjcsomagokkal az EU országokban (illetve Norvégiában, Izlandon és Lichtensteinben) még kedvezőbb áron netezhetünk, olvashatjuk a hazai híreket, oszthatjuk meg legfrissebb fotóinkat a közösségi oldalakon okostelefonon, tableten egyaránt.

A Travel & Surf roaming adatcsomagokkal gondtalanul netezhetünk kedvező, fix díjakon, meglepetések és rejtett költségek nélkül. A nyaralás időtartamától függően napi vagy heti díjcsomag választható 2013. augusztus 31-ig nyári adatroaming kedvezménnyel: a Travel & Surf M csomag 50 MB helyett tripla annyit, azaz 150 MB adatforgalmat nyújt 1.490 Ft-ért, 24 órás érvényességgel. A Travel&Surf L csomag heti 6.990 Ft-ért 250 MB adatforgalmat tartalmaz a havidíjas előfizetést használó ügyfelek számára. A díjcsomagok kiválasztása bármilyen okostelefonon, táblagépen vagy laptopon történhet, az online ügyintézés nem generál adatforgalmat, tehát térítésmentes. A böngésző megnyitásakor egy szolgáltatás választó oldal nyílik meg a képernyőn, amelyen keresztül választhatjuk ki azt az adatcsomagot, amelyre az utazás alatt lakossági ügyfélként a továbbiakban szükségünk lehet.

E-mailezni, hazai híreket olvasni, tájékozódni és élményeket megosztani nyaralás alatt is egyszerű.

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1307_travelandsurf

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta