INFÓ

Csúszda és Instagram élmények

2013. július 1., hétfő 10:47 |

Magenta csúszdával és óriás mobilrobot építő műhellyel várja a VOLT fesztiválra érkezőket a Telekom. A fesztiválélmények Instagramon való megosztása pedig koktélokra váltható pontokat ér.

Szinte mindenkinek akad a fiókjában pár régi mobil az elmúlt évekből. A Telekom most feltámasztja a fiókban porosodó régi készülékeket: új életüket Robot VOLT Art Műhelyben, kortárs képzőművészek – többek között ef. Zámbó István, Wahorn András, Sinkovics EdE, Soós Nóra, Győri Márton, Magyarósi Éva, Szabó Ottó és Tóth Márton – vezetésévvel kezdhetik meg. A műhelyben robot-műalkotások, kinetikus szobrok és installációk készülnek a fesztiválozók megunt készülékeiből. A régi mobilok veszélyes hulladéknak minősülő akkumulátorait pedig külön gyűjtőhelyen adhatják le a projektben résztvevő látogatók.

A két éve debütált PayPass fizetési rendszer is tartogat újdonságokat, hiszen a megszokott kártyán kívül idén élménnyel is lehet fizetni. Akik Instragramon osztják meg kedvenc pillanataikat, azok az így gyűjtött pontokat koktélokra és fesztiválkellékekre cserélhetnek a fesztiválon.

A Telekom Nagyszínpad kínálata mellett - ahova négy kontinensről érkeznek énekesek és együttesek - az elektronikus zenére vágyók is megtalálják a számításukat: a VOLT másik központi helyszínén, a Telekom Teraszon, ahol hazai dj-k szórakoztatják majd a látogatókat minden este. A Terasz napközben a regenerálódás helyszíne lesz, lounge hangulat, ingyenes mobilnet és mobiltöltők várják az előző napi buli után, az aznapi előtt feltöltődni vágyókat.

A fesztivál egyéb újításokkal is jelentkezik a Telekom jóvoltából. Idén először azok is virtuálisan fesztiválozhatnak, akik nem jutottak el a soproni Lővér Kempingbe: a Telekom és a magyar sikersztori, a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését bárki követheti a www.t-mobile.hu oldalon.

A részletes szabályokról az y2013.hu honlapról és a fesztivál programfüzetéből tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta