INFÓ

Immunrendszer- támogatás tavasszal?

2013. március 21., csütörtök 11:09 |

A szeles, változékony időjárás melegágya az influenzának. A kisgyerekek gyakrabban meghűlnek, megfáznak. Mi tehetünk édesanyaként, hogy ellenálljanak a kórokozók támadásának?

A hosszú, kemény telet idén i s változékony tavasz követi. A hőmérséklet-ingadozás, a hol fúj, hol esik idő következtében gyakoriak a megbetegedések, melyek sajnos az 1-3 éves korosztályt sem kímélik. Amennyiben rendszeres látogatói közösségeknek , pl.  bölcsisek vagy járnak játszóházba, még nagyobb az esély, hogy az orvosi rendelőbe is sűrűbben megfordulunk velük. Amellett, hogy a megbetegedés egyaránt rossz hatással van egészségileg gyermekre és szülőre, lelkileg is megterhelő, hiszen betegen a gyermekek nem játszhatnak társaikkal, nem találkozhatnak barátaikkal.

Egészségünk fő védvonala az immunrendszer. Ha a természetes védekezőképességünk nem megfelelő, nagyobb eséllyel támadnak meg bennünket a kórokozók. Nincs ez másként a gyermekeknél sem. 3 éves korig azonban még folyamatosan fejlődik az immunrendszer, ezért kisgyermekkorban  kiemelten fontos gondoskodni annak rendszeres támogatásáról.

A kisgyermekek egészséges táplálása fontos része a természetes védekezőképességük kifejlődésének. Jó megoldásnak tűnhet, ha a  gyermekek sok, minél változatosabb friss zöldség- és gyümölcsféléket fogyaszthatnak. Azonban a tavasz kezdetén ezek a vitamindús élelmiszerek sajnos még nem elérhetők. Pedig a vitaminoknak, főként az A-, C- és D- vitaminoknak nagyon fontos szerepük van az immunrendszer támogatásában.

A tejalapú Junior gyerekitalok az 1-3 éves kisgyermekek számára ideális mértékben tartalmazzák a vitaminokat. Emellett ásványi anyagokban (vas, jód, cink) és egyéb létfontosságú tápanyagokban is gazdagok. Finom ízüket kedvelik a gyerekek, így még a válogatós kisgyermekek is szívesen fogyasztják önmagában, vagy kakaónak elkészítve.

A Milumil Junior gyerekitalok Pronutra+ formulát tartalmaznak, mely klinikailag tesztelt prebiotikus rostkeverék, A-, C- és D- vitaminok valamint létfontosságú tápanyagok egyedi kombinációja.

Az új formulának köszönhetően napi két pohár (500 ml) Milumil Junior gyerekital -vegyes étrend mellett- fedezi a kisgyermekek napi D-vitamin szükségletének 100%-át, ezáltal is hozzájárulva egészséges fejlődésükhöz.

Tanácsadás: 06 80 33 12 33 (munkanapokon 9 -17 óráig), milumil@milumil.hu vagy www.milumil.hu

Milumil. Az immunrendszer támogatásával több idő jut játékra.*

*A Milumil Junior gyerekitalok A-,C és D-vitaminokat tartalmaznak, melyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta