Immunrendszer- támogatás tavasszal?

A szeles, változékony időjárás melegágya az influenzának. A kisgyerekek gyakrabban meghűlnek, megfáznak. Mi tehetünk édesanyaként, hogy ellenálljanak a kórokozók támadásának?

A hosszú, kemény telet idén i s változékony tavasz követi. A hőmérséklet-ingadozás, a hol fúj, hol esik idő következtében gyakoriak a megbetegedések, melyek sajnos az 1-3 éves korosztályt sem kímélik. Amennyiben rendszeres látogatói közösségeknek , pl.  bölcsisek vagy járnak játszóházba, még nagyobb az esély, hogy az orvosi rendelőbe is sűrűbben megfordulunk velük. Amellett, hogy a megbetegedés egyaránt rossz hatással van egészségileg gyermekre és szülőre, lelkileg is megterhelő, hiszen betegen a gyermekek nem játszhatnak társaikkal, nem találkozhatnak barátaikkal.

Egészségünk fő védvonala az immunrendszer. Ha a természetes védekezőképességünk nem megfelelő, nagyobb eséllyel támadnak meg bennünket a kórokozók. Nincs ez másként a gyermekeknél sem. 3 éves korig azonban még folyamatosan fejlődik az immunrendszer, ezért kisgyermekkorban  kiemelten fontos gondoskodni annak rendszeres támogatásáról.

A kisgyermekek egészséges táplálása fontos része a természetes védekezőképességük kifejlődésének. Jó megoldásnak tűnhet, ha a  gyermekek sok, minél változatosabb friss zöldség- és gyümölcsféléket fogyaszthatnak. Azonban a tavasz kezdetén ezek a vitamindús élelmiszerek sajnos még nem elérhetők. Pedig a vitaminoknak, főként az A-, C- és D- vitaminoknak nagyon fontos szerepük van az immunrendszer támogatásában.

A tejalapú Junior gyerekitalok az 1-3 éves kisgyermekek számára ideális mértékben tartalmazzák a vitaminokat. Emellett ásványi anyagokban (vas, jód, cink) és egyéb létfontosságú tápanyagokban is gazdagok. Finom ízüket kedvelik a gyerekek, így még a válogatós kisgyermekek is szívesen fogyasztják önmagában, vagy kakaónak elkészítve.

A Milumil Junior gyerekitalok Pronutra+ formulát tartalmaznak, mely klinikailag tesztelt prebiotikus rostkeverék, A-, C- és D- vitaminok valamint létfontosságú tápanyagok egyedi kombinációja.

Az új formulának köszönhetően napi két pohár (500 ml) Milumil Junior gyerekital -vegyes étrend mellett- fedezi a kisgyermekek napi D-vitamin szükségletének 100%-át, ezáltal is hozzájárulva egészséges fejlődésükhöz.

Tanácsadás: 06 80 33 12 33 (munkanapokon 9 -17 óráig), milumil@milumil.hu vagy www.milumil.hu

Milumil. Az immunrendszer támogatásával több idő jut játékra.*

*A Milumil Junior gyerekitalok A-,C és D-vitaminokat tartalmaznak, melyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez.

Oszd meg másokkal is!
Mustra