INFÓ

Áttörés az ajakherpesz kezelésében

2013. március 12., kedd 11:51 |

Mint köztudott, az ajakherpesz mindig a legrosszabb időben jön elő és nincs előle menekvés, ha ki akar törni. Most egy teljesen új és hatékony segítséget kínálunk Önnek.

A Herpifix® egy orvostechnikai eszköz, mely meggátolja az ajakherpesz kialakulását.

A legtöbb ajakherpeszben megbetegedő személy már néhány nappal a betegség tényleges kifejlődése előtt feszültséget érez az ajak egy bizonyos területén, amelyen később kis hólyag jelenik meg.  Ekkor célszerű alkalmazni a Herpifix® készüléket.

A Herpifix® hatásmechanizmusa egy teljesen új terápiás megközelítésen alapul. Az ajakbőr és a bőr alatti kötőszövet pH-értékét egy alacsony és teljesen ártalmatlan áramerősségű elektromos mező segítségével rövid időre a normál 5.5-ös értékről 2 alá csökkentjük. Ez a pH-értékcsökkenés vírusgátló hatással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Herpifix® helyes alkalmazása esetén megáll a vírus terjedése, és az ajakherpesz nem vagy csak csekély mértékben alakul ki. A hólyagképződés és az ezzel együtt járó pörkösödés teljesen vagy legalább részben elmarad. A pH-érték csökkenése teljesen veszélytelen, azaz a bőr normál állapota károsodása nélkül helyreáll.

Előnyök

Mentes a vegyi anyagoktól, nincsenek mellékhatások.Az alkalmazás jól tolerálható és gyengéd a bőrhöz.Gyermekek és terhes nők is használhatják.

A Herpifix® kezelés csak abból áll, hogy a készüléket  30 másodpercen át a bőrhöz érintjük. Ez azt jelenti, hogy :

1.       A kezelés láthatatlan.

2.       Mindig Önnél lehet a Herpifix®, mert elfér egy zsebben

A Herpifix® lényege: megelőzés kezelés helyett. A Herpifixet azonnal alkalmazni lehet már az ajakherpesz első jeleire.  Amikor először lehet érezni az ajkon az égető vagy bizsergő érzést, még meg lehet előzni a herpesz kitörését, mert a Herpifix® megakadályozza az ajkakon a hólyagok kialakulását.

Tudjon meg többet a Herpifix® hatékonyságáról: www.herpifix.hu

A Herpifix® készülék a herpes labialis (ajakherpesz) tüneti kezelésére tervezett megbízható, ellenőrzött orvostechnikai eszköz.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta