INFÓ

Reggelire, de akár koktélokhoz is, itt a 3 új Happy Day íz

2013. március 1., péntek 14:37 |

Lassan megérkezik végre a tavasz, minden virágba borul és feléled. Kivéve minket, embereket, akik ilyenkor azzal bajlódunk, hogy ébren tudjunk maradni. A tavaszi fáradság kifejezés egyáltalán nem véletlen, hiszen hosszan kellett a raktárainkból élnünk.

Amikor beköszönt a tél, az ember automatikusan elkezdi feltölteni a kamrát. Ha az nincs, akkor kétségbeesetten próbál minél több zöldséget és gyümölcsöt enni, hogy ne merüljön le teljesen a szervezete, illetve, hogy hozzájusson a szükséges vitaminokhoz, és a kellő energiához. Ez azonban egyáltalán nem egyszerű feladat. Olyannyira nem az, hogy így vagy úgy, de amikorra elolvad a fehér takaró a tájról, addigra a mi elemeink is lemerülnek, tehát azokat valahogyan fel kell tölteni.

A tavaszi időszakban a folyadékigényünk is megnő, hiszen többet mozgunk, éppen ezért – a kellemeset a hasznossal – érdemes gyümölcsleveket inni. Ezzel ugyanis nem csak a szomjunkat olthatjuk, hanem azokat a bizonyos vitaminraktárakat is töltögethetjük. Erre különösen alkalmasak a Happy Day termékek, hiszen vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaznak.

Igen, a hőn áhított antioxidánsokat is magunkhoz vehetjük a 3 új, különleges Happy Day termékekkel, amelyek nem utolsó sorban a megszokott, lassan hétköznapivá váló ízeket egy kicsit felfrissítik. A vörösáfonya nem éppen a legelterjedtebb a piacokon, pedig igazán ízletes, és nem utolsó sorban igazi energiabomba. Amellett, hogy vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag, rendelkezik az öregedést gátló, és a szabad gyököket is megkötő antioxidánsokkal is.

Hogy mindenkinek kedveskedjen, a Rauch nem állt meg az apró, vörös bogyóknál, hanem elkészítette az egyik legősibb gyógyhatású gyümölcs, a gránátalma levét is. Ez azért is nagyon jó, mert aki már próbált ebből a finomságból levet kipréselni, az tudja, hogy egyáltalán nem egyszerű művelet. Pedig az íze fenséges, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a vörösáfonyával együtt kiemelkedő baktériumölő, és immunerősítő tulajdonságokkal is rendelkezik, így elkerülhetjük azt is, hogy a tavaszt egy nagy paplan alatt töltsük, lázasan, zsebkendő-halommal körülvéve.

A harmadik íz az egzotikus mango utánozhatatlan ízét nyújtja nekünk. Ez a különleges gyümölcs az egyik legízletesebb, ráadásul a vitamin és ásványi anyag tartalma sem elhanyagolható. A selymes harmónia, ami az italt jellemzi tökéletes reggeli finomsággá teszi, hiszen könnyebbé teszi a hajnali keléseket, és a nap elindítását.

Persze nem csak reggel érdemes ezeket az ízeket kipróbálni, hanem az esti koktéloknál is, hiszen mindhárom variáció alkalmas arra, hogy elegáns és finom koktélok alapanyaga legyen. Nem is kell hozzá más, mint egy kis zöldtea likőr, egy kevés Midori, némi tejszín (1 rész likőr, ½ rész Midori, 3 rész Happy Day mangó, 2 rész tejszín, csipet fehérbors), és máris kész az utánozhatatlan Dreaming of Zen!

www.rauch.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta