INFÓ

Társas fürdőzés a Gellértben a hét minden napján

2013. február 20., szerda 10:34 |

A szecessziós stílusban épült Szt. Gellért Gyógyfürdő 1918-ban nyitotta meg kapuit, de napjainkban is világszínvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit, ahol szinte valamennyi gyógy szolgáltatás igénybe vehető. A fürdő igyekszik szolgáltatásainak körét folyamatosan fejleszteni, illetve azokat a vendégek igényeinek megfelelően alakítani.

2013-ban a Gellért Fürdő mindkét termál részlege a hét minden napján koedukált módon üzemel, ahogyan azt korábban hétvégenként már megszokhatták a látogatók. Így már a hölgyek is kipihenhetik a hét fáradalmait a férfi termál részleg gyönyörű környezetében. Nem utolsó szempont, hogy a pároknak, baráti társaságoknak így nem kell külön élvezniük a víz gyógyító, frissítő hatását.

A fürdő számos újdonságot vezetett be az elmúlt időszakban a vendégek igényeinek megfelelően. A gyönyörűen felújított, termálvízzel feltöltött díszkár egy szeparált helyiségben található, így a vendégek meghitt környezetben élvezhetik a fürdőzés örömeit. A két órás fürdőzést szaunázás, pezsgő és gyümölcstál bekészítés teszi teljessé.

A szombatonkénti Szauna Szeánszok® igazi társas programok függetlenül attól, hogy társasággal vagy egyedül érkezett a vendég. Szaunamester kezdeményezésére jóízűeket beszélgetnek és legtöbbször viccelődnek a vendégek is, de ha a szaunamester úgy érzi, hogy vendégei nyugalomra, csendre vágynak, akkor csendesebb, nyugalmasabb Szauna Szeánszot® fog levezetni. Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki, aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Minden egyes programnak megvan a maga külön varázsa.

A gyógyfürdőhöz kapcsolódó nappali kórházban ún. inhalatórium is működik, amely. a különböző légúti betegségek gyógyítására jött létre. A felső légutak gyulladása általában már 5-10 sókamrás kezelés hatására csökken. A kezelés gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható, mellékhatások nincsenek. Visszatérő betegség és allergiás tünetek esetén a kúra többször is ismételhető.

A Gellért Fürdő emeletén pedig új exkluzív masszázshelyiség került kialakításra. A különleges 60 perces terápia nemcsak az izmokat, a bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is, enyhítve a napi stressz hatásait, hiszen a masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására.

www.gellertfurdo.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta