4 nap alatt a Föld körül az Utazás kiállításon

Az Utazás kiállítás Magyarország legnagyobb és legismertebb utazási vására, egy hely ahol a világ országai és a magyar régiók is bemutatkoznak. A látogatók itt személyesen tájékozódhatnak az utazási lehetőségekről, kedvezményes ajánlatokról. Míg az interneten hosszas keresgélés előz meg egy-egy foglalást, a HUNGEXPO-n játékokkal, programokkal és értékes nyereményekkel teheti érdekessé a keresgéléssel töltött időt.

A megnyitón Kandász Andrea az Utazás kiállítás nagykövete köszönti majd a látogatókat, így csütörtökön kezdetét veheti a szezonnyitó kiállítás. A kiállítás első napján a turisztikai szakma számára érdekes és aktuális kérdéseket érintő előadásokat és konferenciát tartanak.

Izgalmas keretjáték keretében a kiállításon bárki világutazóvá válhat. Péntektől vasárnapig belépéskor az Utazás kiállítás útlevelének átvételével veszi kezdetét a túra. Az öt kontinenst és Magyarországot bemutató standokat felkeresve izgalmas ügyességi és kvízjátékokon vehetnek részt a játékosok. Az utazásnak számos formája létezik, és a szükséges védőoltásokról is gondoskodni kell egy hosszabb nyaralás előtt, ezért az egyidejű VitalExpo és a Karaván Szalon kiállítások területén is meg kell fordulni a sikeres „utazáshoz”. A jó válaszokat minden állomáson pecséttel díjazzák, a népviseletbe öltözött moderátorok. A pecsétekkel teli útlevelekkel pedig belföldi utazást lehet nyerni a nap végén.

A színpadon a sztárfellépők és a díszvendégek előadásai mellett vicces ügyességi játékok is színesítik a programot. A vállalkozó kedvűek kipróbálhatják, hogy mennyi idő alatt lehet egy utazó párnát felfújni, egy autó csomagtartót telepakolni vagy mennyi ruha fér egy bőröndbe. A pavilonban elhelyezett kivetítőkön bemutatják az I. Utazás Turisztikai Kommunikációs Díj pályázatra beküldött pályamunkákat. A pályázat hosszútávú célkitűzése, hogy támogassa a turizmusban dolgozó cégek és a nagyközönség közötti kommunikációt.

Külföldi díszvendég, Szlovákia. A látogatók a szlovák kultúra és gasztronómia mellett a 2013-as év kulturális fővárosának, Kassának programjával is megismerkedhetnek. A kiállítás hazai díszvendége Nyíregyháza. A város legismertebb látványossága a Sóstó Zoo, amelyet trópusi hangulattal idéznek meg standjukon. Kulturális díszvendég Kalocsa. A város a paprikaőrlés, hímzés és porcelánfestés bemutatásával ad ízelítőt hagyományaiból.

Az Utazás kiállítással egyidejű kiállítás a VitalExpo, egészség és életmód kiállítás, a Karaván Szalon, nemzetközi kemping és karaván kiállítás és a VI. PORT.hu Bringaexpo.

A kiállítás weboldalán kedvezményes online jegyet vásárolhatnak így pénzt spórolhatnak és a sorban állást is elkerülhetik.

A programokról és a kiállítókról bővebb információt olvashatnak: www.utazas.hungexpo.hu

A kiállítás Facebook oldalán pedig belépőjegyekért játszhatnak és az Utazás kiállítás videoját is megnézhetik: www.facebook.com/utazaskiallitas

Oszd meg másokkal is!
Mustra