INFÓ

Te is Dominós vagy?

2013. február 11., hétfő 15:11 |

Mutasd meg minden oldalad! Már 2500 Ft elektronikus úton történő feltöltése esetén választhatsz ajándék perceket, SMS-eket vagy adatmennyiséget.

Különbözőek vagyunk, sokféle érdeklődéssel, hangulattal, hobbival. Minél többet mutatsz meg magadból a világnak, annál többen és jobban fognak ismerni, elismerni téged.

A T-Mobile feltöltési bónuszaival több lehetőséget is nyújtunk ehhez. Töltsd fel a kártyád és válassz a leginkább hozzád, a szokásaidhoz illő bónusz közül!

Még több információra és szórakozásra vágysz? Egyszerre sok emberrel osztanád meg a hónap legviccesebb videóját, vagy posztolnál egy jól sikerült fotót? Te biztosan az extra adatforgalmat fogod választani, hiszen 2500 forint összegű feltöltés esetén 40 MB-ot kapsz ajándékba, amennyiben aktív adat-díjcsomaggal rendelkezel. 10 ezer forint vagy afeletti feltöltés esetén már 300 MB az ajándék!

Igazi fecsegő vagy? Szíved szerint egy hosszú beszélgetésben osztod meg barátaiddal a nap eseményeit? Akkor az ajándék perceket neked találták ki! 2500 forint összegű feltöltés esetén 20 hálózaton belüli ajándék percet használhatsz fel, mellyel biztosan teljes lesz az élménybeszámoló.

Frappáns és rövid üzenetek. Ha ez a Te stílusod, akkor számodra is van egy ajánlatunk: 2500 forint feltöltés esetén 20 hálózaton belüli SMS-sel többet küldhetsz.

Még a feltöltés előtt aktiváld a kiválasztott bónuszodat a www.t-mobile.hu-n, a 1430-ra küldött SMS-ben+BONUSZPERC vagy +BONUSZSMS vagy +BONUSZADAT szöveggel, a 1777-es telefonszámon, a T-Pontokban és Partner üzletekben.

A bónuszok mértéke a feltöltés összegétől, felhasználhatósági ideje a Telekom Kapcsolat Program szerinti kiemeltségi szinttől függ: a feltöltéstől számított 30 napig Platina kiemeltségi szint esetén, 14 napig Arany kiemeltség esetén és 7 napig kiemeltségi szinttől függetlenül. Az aktiváló SMS és hívás díjmentes. A bónuszok belföldön használhatóak fel. A tájékoztatás nem teljes, további információ a www.t-mobile.hu weboldalon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta