INFÓ

A tökéletes ajándék a fa alá

2012. december 19., szerda 14:18

A karácsonyi ajándék kiválasztása nem egyszerű feladat. Egy gyönyörű képes album, egy klasszikus DVD mindig nagyszerű ajándék lehet, szeretnénk ehhez egy kis segítséget nyújtani, nézd csak.

A magyar irodalom egyik legfontosabb és legismertebb darabjának huszonhárom éven át készült rajzfilmes adaptációja ez év októberében került a boltok polcaira.

Jankovics Marcell mind a 15 színt más-más animációs stílusban készítette el, a grandiózus mű mégis egységes egészet alkot. A film hőse Ádám és Éva, akiket a paradicsomból való kiűzetés után Lucifer álmukban végigkísér a történelmen, és elvisz a beláthatatlan jövőbe.

Az animációs film eddig több mint 15 000 nézőt vonzott a mozikba, valamint 2012-ben felkerült az Oscar-díjra nevezhető magyar filmek listájára. Garantáltan minden korosztály számára tartogat meglepetést, minden alkalommal újabb és újabb élményt ad a lenyűgöző képi világ és a mondanivaló egyaránt.

Szeretnéd inkább egy szép albummal meglepni szeretteidet? Azokra is gondoltunk, akik könyv formátumban szeretnék élvezni az örökérvényű történet minden részletét. Az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent 135, színenként eltérő technikával készült, színes képpel illusztrált, művészeti albumot idéző könyv nagyban megkönnyíti a veretes szöveg befogadását, és tökéletes ajándék lehet kicsik és nagyok számára egyaránt. A kiadvány angol nyelvű változatának szövege eredetileg Leonard és Virginia Woolf gondozásában jelent meg 1933-ban, és a mai napig a mű egyik legjobb átdolgozása.

Válaszd akár a könyvet, akár a DVD, egy felejthetetlen élménnyel ajándékozod meg szerettedet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta