Illetékmentességgel csábít a MagNet Bank!

A MagNet Banknál megspórolhatja a tranzakciós illetéket is.

Ugye, Ön is hallotta már, hogy a csúnya rossz bankok jövőre áthárítják Önre a frissen, ropogósan gazdaságmegmentésileg bevezetett tranzakciós illetéket? Pedig milyen jó bankkártyával fizetni! Pedig milyen kényelmes átutalással fizetni a villanyszámlát! No hát akkor, azt a pár ezer forintnyi többletköltséget tessék szíves lenni elviselni! Vagy...Vagy mi lenne, ha inkább a MagNet Banknál intézné bankügyeit?

A MagNet Bank ügyfeleinek januártól sem kell tranzakciós illetéket fizetniük, sőt a bank külön bankszámlacsomagot kínál azoknak, akik 2013 végéig garantáltan illetékmentesek szeretnének maradni, és inkább maguknál tartanák azt a bizonyos pár ezret. Hogy mennyi is az a bizonyos pár ezer? Ez attól függ, hányszor és mennyiért vásárol általában kártyájával, hogy hányszor és milyen összegben indít átutalásokat vagy fogad jóváírásokat. A MagNet Bank weboldalán egy flott kis kalkulátor segítségével két pillanat alatt kiszámíthatja, mennyit spórolhat.

Hol a  trükk?

Sehol. Ha arra gyanakszik, hogy a MagNet Bank valamilyen egyéb költséggel fedezi majd a látványos gesztust, téved. A számlavezetésnek például nincs díja. Becsületkassza alapon működik, vagyis Ön annyit fizet a számlavezetésért, amennyit gondol. Ugye milyen szokatlan? Pedig a számlát egyébként ugyanúgy használhatja, ahogyan más banknál megszokta. A számlacsomaghoz még bankkártya is jár, igaz, ezért sem kell egy évre előre fizetnie, és a havdíj is csak 250 Ft. Ha vásárol vele, azért semmilyen díjat nem számítanak fel, mint ahogyan havonta háromszor készpénzt is ingyen vehet ki bankautomatából. Még az átutalások is ingyenesek. Ha 100 000 Ft alatti utalást indít, például az interneten keresztül, vagy akár a bankfiókból, az sem kerül semmibe. Ja, és a jövedelmét sem kell feltétlenül ide utaltatnia, sőt, kötelező nyitóegyenleg sincs.

Vagyis a végkövetkeztetés leginkább az lehet, hogy a MagNet Bank udvarol Önnek. Szeretné ügyfelei közé csábítani. Úgy tűnik, talán érdemes is engedni ennek a csábításnak. Ha Ön is így gondolja, ne kéresse magát sokáig, mert az “illetéktelen” számlacsomagot csak december 31. előtt lehet megnyitni, és összesen csak 1000 db áll rendelkezésre belőle.

További információ itt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek