INFÓ

Melyik a kedvenc állatod?

2012. október 30., kedd 10:53 |

A Zewa Kids állatfigurái szórakoztatva tanítják a kicsiket. A legújabb játékban egy farmra vagy a tenger mélyére invitálják, és kedves állatokkal ismertetik meg őket. Hasznos időtöltés szülőknek és a kicsiknek, jutalmakért.

Játék és tanulás az állatokkal

Kézmosás, orrfújás, a toalettpapír használata, fürdés, hajmosás, fogápolás. Mindez önállóan, szülői segítség nélkül. Nem kevés tanulnivaló a kicsik életének első néhány évében!

Ami nekik tanulnivaló, a szülőknek hosszú távú és sokszor fáradtságos feladat. Ebben, vagyis a higiéniára szoktatásban segítenek hagyományosan a Zewa Kids állatfigurákkal illusztrált papír zsebkendői és toalettpapírjai.

A tanulás leghatékonyabb eszköze a játék, és a Zewa Kids állatfiguráival színes, szórakoztató eszközök vannak mindig kéznél a szülők számára. Így a tanulás nem feladat többé, hanem igazi játék!

Ráadásul a Zewa Kids játékká is alakítható dobozos papír zsebkendői ismét új állatfigurákkal lepik meg a gyerekeket. Ezúttal a madár, a víziló és a leopárd segít a játszva tanulásban. Vajon milyen állat lesz a következő meglepetés?

Macska, ló, kecske, egér?

Esetleg pingvin, bálna, vagy jegesmedve?

A gyerekek szeretnek maguknak kedvencet választani, és most megtehetik ezt a farm vagy a tenger állatai közül. Nem kell mást tenniük, mint képről felismerni a különböző állatokat, és megtalálni a számukra legkedvesebbet. Jó lehetőség ez arra is, hogy újdonságokat tanuljanak, és még jobban felfedezzék az állatok világát.

A játékban való részvételért természetesen jutalom is járhat, illetve a legnépszerűbbnek bizonyuló állatok a jövőben a Kids termékek dobozairól is visszaköszönnek majd!

A szórakoztató játékról és a jutalmazásról bővebben itt olvashat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta