3+1 Téli Álom Hévízen, a Balaton vonzásában

Most kezdődik az igazi fürdő szezon, amihez 1 éjszakát ajándékba kapunk Hévízen! Elő a fürdőruhával és a papuccsal, irány a termál tó! Kihagyhatatlan élmény ősszel is a szabadban úszni és párafüggönyön át csodálni a tájat.

A hévízi tó vize ilyenkor 30 fok körül mozog, ami a kicsit hűvösebb őszi napokban kellemes melegnek hat. Nem véletlen, hogy a fürdőkúrák egyik legkedveltebb időszaka az ősz! A levegő hőmérséklete ilyenkor már nem terheli meg a szervezetet, így minden adott egy hatékony fürdőkúrához. Hévíz utcáin ősszel is sokan fürdőköpenyben, úszógumival a kezükben sétálnak el a tófürdőre. Elsőre meglepőnek tűnik, de aki rendszeres látogatója a fürdővárosnak, már nem csodálkozik rajta. Itt minden a pihenésről, feltöltődésről és elsősorban a vízről szól. A hévízi tó magas ásványi anyag tartalmú vize, fontos szerephez jut a prevenció területén, amellett hogy a már kialakult mozgásszervi (és egyéb) panaszainkat is enyhíti.

A wellness pihenések rajongóinak is az ősz az egyik kedvenc évszaka. Ilyenkor már vonzanak minket a különleges szaunák (pl.: aroma szauna, fényterápiás kabin, tepidárium) és a termálvizes masszázs medencék is, amiket nyáron lehet, hogy inkább egy fagyizásra cseréltünk. Hévízen kedvünkre válogathatunk a különleges modern és hagyományos wellness kezelések közül.

Az őszi üdülés jót tesz a szervezetünknek, felkészít minket a hidegebb napokra. Ilyenkor lehetőségünk van arra, hogy immunrendszerünket és a bőrünket is feltöltsük értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Egy hévízi üdülés után energikusan tudunk szembenézni a hétköznapok kihívásaival.

Tipp:

3+1 Téli Álom Hévízen

Plusz 1 éjszaka ajándékba, 3 éjszaka foglalása esetén

2012. november 1. és 2013. március 10. között (hétköznapokon, kivéve ünnepnapok)!

Ismerje meg Hévíz varázslatos téli arcát, ússzon nyíló tavirózsák között, a gőzölgő termáltóban! A Téli Álom akció keretében 1 órás jégpálya belépővel, helyi termék kóstolóval, adventi programokkal, ajándék mézeskalács szívvel és a szállásokon további meglepetésekkel kedveskedünk Önnek.

Az akcióban résztvevő szálláshelyeket megtalálja honlapunkon: a www.heviz.hu/heviz_tel címen.

Ha Hévízen pihenünk, nem szabad kihagyni egy balatoni kirándulást, a környék felfedezését. Ki gondolná, hogy a nyirkos november és a ropogós hideget hozó december is számos programot kínál: Keszthely múzeumba csalogat, Tapolca kisvárosi hangulata és tavas-barlangja ilyenkor is magával ragadó, a Kis-Balaton pedig nem csak nyáron mutatja meg gazdag madárvilágát: télvíz idején is érdemes ide ellátogatni. Ha az időjárás a kegyeibe fogad minket, egy kellemes séta, egy rövidebb nordic walking túra vagy egy újbor kóstoló is színesebbé teheti a késő őszi, téli eleji napjainkat. Azokat a napokat, amiket beleng már a várakozás: várjuk, hogy leessen az első hó, várjuk, hogy kigyúljanak az Advent fényei, várjuk, hogy együttlehessünk szeretteinkkel. A Balaton régió kiváló helyszíne lehet az Ünnepekre való ráhangolódásnak.

Balatoni egészséges tipp:

A hideg, nyirkos időkben illatosítsuk otthonunkat, és ne csak a párologtatót, de lelkünket is töltsük fel a finom aromákkal, illatokkal. A fürdővízbe is csepegtethetünk illóolajokat. A Tihanyból származó levendula olaja nyugtató hatással bír.

Bővebb információ:

www.heviz.hu

www.itthon.hu

Oszd meg másokkal is!
Mustra