INFÓ

Így szabadulhatsz meg a szemüvegtől!

2012. október 5., péntek 14:36 |

Mit kell tudni a lézeres látásjavításról? És vajon megéri? Cikkünkből megtudhatod!

Ha kényelmetlen a kontaktlencse viselése, vagy nem tudod megszokni a szemüveget, érdemes elgondolkodnod a lézeres kezelésen, ami gyorsan és fájdalommentesen szünteti meg a látásproblémákat.

„A lézeres látásjavítás a szem fénytörési hibáinak megszüntetésére alkalmas. Korrigálja a rövidlátást, a távollátást és a belső szemtengelyferdülést. Ezek a fénytörési hibák a lakosság közel 40 százalékát érintik” – magyarázza Dr. Palotás Csilla, az Optimum Látásjavító Lézerközpont szemész szakorvosa.

Lézeres látásjavítást több mint 30 éve végeznek. Biztonságos és hatékony eljárásról van szó, ami már több mint 10 millió ember számára adta vissza az éles látás élményét.

Hogyan zajlik a kezelés?

Maga a beavatkozás csupán néhány percet vesz igénybe. Lényege, hogy a számítógép által vezérelt, úgynevezett excimer lézer a szaruhártya anyagából elpárologtatja a vizsgálatok alapján megtervezett szövetmennyiséget. Így megváltozik a szaruhártya formája, a kívánt mértékben megváltozik a szem törőereje és helyreáll a látás élessége.

Mennyibe kerül?

A lézeres látásjavító kezelés ára néhány év alatt megtérül, különösen ha figyelembe vesszük, hogy szemüveget vagy kontaktlencsét használva mennyi pénzt költünk el és mennyi értékes időt fordítunk az eszközök használatára. Ráadásul, ha október 31-ig jelentkezel vizsgálatra az Optimumnál, az intézet akár 120 000 Ft kedvezményt is biztosít a kezelés árából.

Megéri?

„Szavakat sem találok arra, hogy a nyáron végre a medencében is láttam a gyerekeim arcát (ÉLESEN!!!) pancsolás közben... Minden fillért megért a műtét, ezelőtt azt gondoltam volna, hogy ezt az érzést, élményt nem lehet pénzzel megvásárolni! Pedig igen! ” – írta az Optimum Facebook oldalán Boglárka a lézeres látásjavításról.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta