INFÓ

Az utolsó szabad este

2012. augusztus 27., hétfő 13:12 |

Egy lánybúcsúnál a társaság, a kreativitás és a helyszín a legfontosabb tényezők.

Egyre magától értetődőbb, hogy a hölgyeket is megilleti a házasságkötés előtti utolsó „szabad este”, egy utolsó felhőtlen bulizás a barátnőkkel, vagyis a lánybúcsú. A férfiak belegondolni sem szeretnek, de bizony a lányok sem maradnak el mögöttük pajzán játékokban és bulizási hajlandóságban. De hogy mitől lesz igazán jó egy vérbeli lánybúcsú? Ennek igyekeztünk utánajárni a város egyik legkedveltebb lánybúcsú-célpontján, a margitszigeti Holdudvarban.

„Ilyenkor nyáron van a lánybúcsúk igazi szezonja” – meséli nekünk Dia, a Holdudvar egyik üzletvezetője. „Naponta akár három-négy csapatot is fogadunk, hiszen a szabadtér kötetlensége jó terep arra, hogy a lányok kitombolhassák magukat. Szerencsére elég nagy az alapterületünk ahhoz, hogy minden csapatot úgy tudjunk elhelyezni és kiszolgálni, hogy zavartalanul bolondozhassanak.”

A Holdudvar hátsó kertjében el is csíptünk egy kisebb, egyenpólós hölgytársaságot, akik éppen a szokásos lánybúcsús feladatokkal kínozták a leendő arát. „Szerintem az a legfontosabb, hogy a legközelebbi barátok vegyenek körül ilyenkor” – válaszolja kérdésünkre Ivett (32), az ünnepelt. „Ha csak azok vannak jelen, akik régóta a legjobb barátnőid, akkor könnyebben ellazulsz. Márpedig egy ilyen estén illik legalább egy kicsit megőrülni.”. Azt is megtudtuk, hogy legalább ennyire fontos a kreatívan összeállított feladatsor, illetve a menyasszony együttműködése, hiszen csak úgy jó a játék, ha száz százalékig benne van ő is. A ráhangolódásban természetesen segít néhány koktél.

„Az utcai feladatok után egyből idejöttünk” – osztja meg velünk Kati (29), Ivett barátnője. „Évek óta idejárunk a lányokkal, és nem volt kérdés, hogy itt kell elbúcsúztatnunk Ivett lányéveit. Az tuti, hogy hajnalig nem hagyjuk abba a táncot, és ki tudja, talán nem csak Ivett lesz szerencsés, hanem a többi lány is ma este találja meg a párját.”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta