INFÓ

NIVEA Soft Ruhatervező, ahol Te is lehetsz designer!

2012. július 9., hétfő 10:26 |

A frissítően hidratáló testápoló krémet, a NIVEA Soft-ot, idén ismét egy ismert divattervező, Nicola de Main, mintáiba öltöztették. A limitált kiadású termékek most is csak korlátozott ideig kaphatók a hazai üzletekben. A gyönyörű minták madarakat, pillangókat és virágokat formáznak Nicola finoman érzéki és elegáns stílusában, mely minden kollekcióját jellemzi.

Nicola de Main leedsi tanulmányait követően évekig a nemzetközileg is elismert designer, Hussein Chalayan, divatházában dolgozott. 2004-ben saját márkát alapított és kijött mini kollekciójával, melynek alapján megkapta a rangos Fashion Futures Designer címet. 2007-ben részt vett a Londoni Divathéten is. A fiatal, tehetséges tervező munkáival a Toni&Guy 2009-es kampányában is találkozhattunk, valamint rendszeresen tervez fellépő ruhákat és jelmezeket különböző együtteseknek és filmes produkcióknak is.

A limitált NIVEA Soft kollekció ihlette azt a játékot, melyben most Nicola de Main mintáit felhasználva te is lehetsz designer! Tervezz egyedi darabokat a NIVEA Soft Ruhatervezővel (a NIVEA Magyarország Facebook oldalán: www.facebook.com/niveamagyarorszag)! A designer applikációban divatos ruhákat tervezhetsz, és értékes ajándékokat nyerhetsz. A 4 legjobb ruhát a Je Suis Belle tervező párosa, mint szakmai zsűri, választja ki, kreátoraik nyereménye egy-egy 100.000Ft-os Je Suis Belle ruhautalvány. A résztvevők között pedig 85db Nicola de Main által tervezett kendőt és 15db NIVEA Soft ajándékcsomagot sorsolnak ki. A játékban 2012. július 5 és augusztus 2 között vehetsz részt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta