NIVEA Soft Ruhatervező, ahol Te is lehetsz designer!

A frissítően hidratáló testápoló krémet, a NIVEA Soft-ot, idén ismét egy ismert divattervező, Nicola de Main, mintáiba öltöztették. A limitált kiadású termékek most is csak korlátozott ideig kaphatók a hazai üzletekben. A gyönyörű minták madarakat, pillangókat és virágokat formáznak Nicola finoman érzéki és elegáns stílusában, mely minden kollekcióját jellemzi.

Nicola de Main leedsi tanulmányait követően évekig a nemzetközileg is elismert designer, Hussein Chalayan, divatházában dolgozott. 2004-ben saját márkát alapított és kijött mini kollekciójával, melynek alapján megkapta a rangos Fashion Futures Designer címet. 2007-ben részt vett a Londoni Divathéten is. A fiatal, tehetséges tervező munkáival a Toni&Guy 2009-es kampányában is találkozhattunk, valamint rendszeresen tervez fellépő ruhákat és jelmezeket különböző együtteseknek és filmes produkcióknak is.

A limitált NIVEA Soft kollekció ihlette azt a játékot, melyben most Nicola de Main mintáit felhasználva te is lehetsz designer! Tervezz egyedi darabokat a NIVEA Soft Ruhatervezővel (a NIVEA Magyarország Facebook oldalán: www.facebook.com/niveamagyarorszag)! A designer applikációban divatos ruhákat tervezhetsz, és értékes ajándékokat nyerhetsz. A 4 legjobb ruhát a Je Suis Belle tervező párosa, mint szakmai zsűri, választja ki, kreátoraik nyereménye egy-egy 100.000Ft-os Je Suis Belle ruhautalvány. A résztvevők között pedig 85db Nicola de Main által tervezett kendőt és 15db NIVEA Soft ajándékcsomagot sorsolnak ki. A játékban 2012. július 5 és augusztus 2 között vehetsz részt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek