INFÓ

No Roaming nyereményjáték

2012. június 25., hétfő 15:46 |

Nyereményjátékot indít a No Roaming a Díványon!

Bizonyos cikkeink után kérdéseket fogsz találni, amikre a No Roaming facebook oldalán kell majd válaszolnod. Minden helyes válasz nyer, minden nap más nyeremény!

A helyes válaszokat roamingmentes mobilinternetre szóló kedvezménnyel jutalmazza a No Roaming. A helyes válaszok megtalálásához érdemes tanulmányozni egy kicsit a cég weboldalát: www.noroaming.hu.

A No Roaming 13 ország 1-1 mobilszolgáltatójának mobilinternet szolgáltatását teszi számodra elérhetővé oly módon, hogy bérbe adja neked a megfelelő SIM kártyát, illetve igény esetén a szükséges adatátviteli eszközöket is (pl. USB-sticket vagy például MiFi routert). Ezáltal jelentősen csökkenthetők a külföldi internetezés költségei nyaralás és utazás közben. További részletek a weboldalon (www.noroaming.hu).

A nyeremények 2012. szeptember 30-ig használhatók fel. Egy tranzakció alkalmával egy kupon használható fel. A helyes válasz lesz a kedvezményre jogosító kupon kódja (azt kell beírni/bemásolni a rendelés leadása során a kedvezménykupon mezőbe).

Az első kérdés: Hány desztinációra kínál roamingmentes mobilinternetet a No Roaming? Ide kattintva válaszolhatsz! A helyes válasz 10% kedvezményre jogosító kupont ér!

Sok sikert, jó játékot, kellemes nyaralást és internetezést kívánunk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta