Valódi nyári felüdülés!

Ha itt a nyár, a városi kánikula szinte elviselhetetlen, úgyhogy irány a természet! A vízparton, biciklizés vagy kirándulás közben mindig jól jön egy igazi frissítő ital, ami kellemesebbé teszi a kikapcsolódást. Tavaly óta arra is van megoldás, ha valaki a hőségben a citromos sör különleges aromáját korlátok nélkül szeretné élvezni. Az Év Terméke Díjat (Product of the Year) nyert Gösser NaturZitrone 0,0% alkohol és mesterséges adalékanyagok nélkül, 100%-os citromlével kínál valódi nyári felüdülést!

Rekkenő hőség, forróságot sugárzó beton, a melegtől felpúposodott villamossínek. Ilyen az igazi városi nyár. Nem csoda, hogy ezekben a hónapokban mindenki a felfrissülést keresi: van, aki a vendéglátóhelyek teraszán, de a legtöbben a természetbe menekülnek és a strandok, fesztiválok, parkok és erdők vagy a bicikliutak felé veszik az irányt.

Persze akármerre is járunk, a nagy melegben bármikor jólesik egy üdítő hideg ital. Mivel a nyári hőség nem új találmány, ezért számos jó bevált megoldás van a felfrissülésre. Franz Xaver Kugler például 1922-ben citromlével kevert sört kínált vendégeinek. Az elsősorban biciklis kirándulókból álló vendégkör hamar megkedvelte az italt és rendszeresen fogyasztotta.

Természetesen ma már senki sem javasolja, hogy biciklis vagy gyalogos túrák közben alkoholtartalmú italt fogyasszunk és a tűző napon sem ajánlatos ezt tenni. Mégis van megoldás, ha alkohol nélkül akarjuk élvezni a citromos sör frissítő hatását!

A Gösser 2011-ben vezette be a NaturZitrone alkohol nélküli változatát, ami rögtön Az Év Terméke Díj élelmiszer kategóriájának nyertese lett. A 100%-os citromlével készült sör tényleg korlátok nélküli felüdülést kínál, hiszen 0,0% az alkoholtartalma, így bárhol, bármikor fogyasztható. Ráadásul a természetesség nem csak üres szólam, ha a Gösserről van szó, elvégre a NaturZitrone 0,0% nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, tartósítószert, ízesítőt vagy édesítőt.

Nem csoda, hogy az újdonság hamar igen nagy népszerűségre tett szert, átalakította a hazai sörözési szokásokat és hozzájárult ahhoz, hogy tavaly növekedett a sörfogyasztás. Bizonyíték minderre, hogy a Gösser NaturZitrone 0,0% a fogyasztók véleménye alapján, a bevezetése évében rögtön elnyerte Az Év Terméke Díjat, ami igazán nagy elismerésnek számít. A Product of the Year díj ugyanis a világ legjelentősebb termékfejlesztési elismerése: a 25 évvel ezelőtt Franciaországból indult program ma már 29 országban működik és 3 milliárd emberhez jut el.

A Gösser NaturZitrone 0,0% élményét keresd a Facebookon is! http://www.facebook.com/GosserSor

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek