INFÓ

Fűzd szorosabbra a barátságot!

2012. március 22., csütörtök 10:33 |

Kedvezménnyel hívnád a barátaidat? Feltöltőkártyás mobilod van, és szeretnél egységes percdíjjal telefonálni, hálózattól függetlenül? A T-Mobile Domino 5 díjcsomagját neked találták ki!

Ha a Domino 5-öt választod, ugyanolyan percdíjjal hívhatsz bármely belföldi hálózatot a nap bármely szakában, nem kell aggódnod amiatt, hogy túl sokat beszélsz csúcsidőben, és emiatt nem jössz ki a havi keretedből. Akkor hívhatod a barátaidat és a rokonaidat, amikor jólesik, ráadásul közülük ötöt kedvezményes percdíjjal, függetlenül attól, hogy mobil vagy vezetékes számról van-e szó, illetve hogy melyik szolgáltatónál vannak. (A kedvezményes körbe öt, bármely mobil- vagy vezetékes hálózatba tartozó, belföldi alapdíjas szám vonható be.)

Mostantól még könnyebb lesz kapcsolatot tartanod, hiszen mindössze 29 Ft-os percdíjjal beszélhetsz velük, és a nekik küldött SMS is ugyanennyibe kerül. Az egyszerű díjstruktúrának köszönhetően könnyen kontrollálhatod a kiadásaidat.
Sőt, a 3000 Ft feletti feltöltésekhez bónusz adatmennyiséget* kapsz, így az arra alkalmas telefonoddal fel tudsz kapcsolódni a közösségi oldalakra, és akár azonnal megoszthatod az élményeidet!

A díjcsomag mellé most kedvezményesen megveheted az akcióban részt vevő, menő okostelefonok bármelyikét, a készlet erejéig. Így aztán igazán kihasználhatod a lehetőségeidet, online lehetsz, és jó minőségben oszthatod meg az útközben készített fotókat és videókat!
Az akció további részletei és feltételei a T-Mobile weboldalán olvashatók.

*A bónusz adatmennyiség igénybevételéhez előzetesen regisztrálni kell az 1777-es számon. A bónusz adat akció 2012. augusztus 31-ig érvényes, a bónusz adatmennyiség a feltöltéstől számított 30 napig használható fel. Az április 1. előtt regisztrálók esetében a regisztráció 31 napig érvényes, ezt követően az adatbónuszhoz ismét regisztrálni szükséges.

További információ

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta