INFÓ

Mozi, ahogy igazán szeretnénk

2011. december 21., szerda 08:12

Van, aki a legnagyobb téli hidegben is képes elzarándokolni a város másik végébe a kedvenc mozijához vagy kölcsönzőjéhez. Ám a legtöbben kényeztetőbb moziélményre vágyunk…

Ki nem játszott még el a gondolattal, hogy legalább képzeletben megírja az ideális mozilátogatás forgatókönyvét? Biztosra vesszük, hogy a filmet hangosan kommentáló fecsegőgépek, a későn érkezők, az elénk letelepedő kosárlabdacsapat és a mozit a gyorsétkezdével összekeverők még statisztaszerephez sem jutnának benne. Ugyanígy jó eséllyel kimaradna a sztoriból a sorban állás, a kényelmetlen ülőhely és a lökdösődés a karfáért is.

A történetbe viszont beleszőnénk az elmaradhatatlan pop-cornt, a kellemes félhomályt, a lenyűgöző társaságot és természetesen a kedvenc pihe-puha plédünket. Ideális forgatási helyszín? Az otthonunknál jobbat keresve sem találnánk, a cselekményt pedig rengeteg választható filmmel koronáznánk meg: ízlés szerint drámával, vígjátékkal, krimivel vagy horrorral. Egy tuti cím – például: „Moziélmény otthon - egy gombnyomásra” –, és máris kész a hibátlan forgatókönyv.  Akár a mesében...

Ha álmodozás helyett inkább a nappalidban élveznéd a slágerfilmek legjavát, a T-Home Videotékával egy gombnyomásra az otthonodba varázsolhatod a minőségi moziélményt. Rendezd be a saját mozidat, válogass kedvedre több száz film közül, állíts összes saját VIP-listát, és hívd meg a vetítésre a szívednek kedves vendégeket! Ráadásul most a hűségidős IPTV-előfizetés mellé 7 sikerfilm is jár, mint például a 4 Oscar-díjas A király beszéde vagy az Alkonyat-sorozat. Válassz a T-Home ünnepi ajánlataiból, lepd meg a szeretteidet, és mozizzátok át a telet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta