INFÓ

Moziélmény karácsonyra – a tévé, amelyik a karácsonyhoz alkalmazkodik

2011. december 6., kedd 08:48 |

Tartalmas karácsonyi ajánlatokkal teszi teljessé az ünnepeket a Telekom. Akik otthon, barátokkal, családi környezetben, a nappaliban, TV előtt lustálkodva szeretnék kipihenni magukat a karácsonyi ünnepek alatt, azok számára felejthetetlen moziélményt nyújthat a decemberi kínálat.

Majdnem minden tévéadó karácsonyra időzíti a legszórakoztatóbb filmjei, műsorait, - és mivel mindannyian ugyanazokból a nézettségi adatokból indulnak ki-  a legjobb mozik sokszor egy időbe esnek, vagy nagy átfedésekkel kezdődnek, így a hagyományos tévézési módszerrel lehetetlen mindent megnézni. Nem úgy a T-Home IPTV-vel, amellyel nem nekünk kell a tévéhez alkalmazkodni, hanem a tévé alkalmazkodik hozzánk, azaz nem kell többé választani a tévéműsorok és az egyéb jó programok közül, mert az IPTV Prémium opció megrendelése esetén, bármikor megállítható, visszatekerhető és bármelyik műsor, de akár teljes sorozat is, egy gombnyomással felvehető. Ha véletlenül mégsem akad olyan film a műsorban, ami kedvünkre való, akkor a Videótékából több száz film kölcsönözhető. A hűségidő vállalása mellett megrendelt új IPTV előfizetéshez hét ajándék sikerfilm jár, köztük a kihagyhatatlan Király beszéde Colin Firthszel, vagy a tinik kedvence, az Alkonyat saga első három része, nem beszélve a táncos filmek rajongóinak szóló Step Up3-ról. A karácsonyi költekezésben kifejezetten fellélegzünk, amikor kiderül, hogy hűségnyilatkozat esetén a szolgáltatás és a Prémium opció első havidíját a cég elengedi, sőt ha online rendeljük meg a szolgáltatást és regisztrálunk a Távszámla szolgáltatásban, akkor a második havi díjat is. És hogy teljes legyen – szó szerint - a kép, a karácsonyi akció alatt négyféle nagy felbontású Samsung-tévé vásárolható meg 24 hónap alatt, kamatmentes részletekkel*. A tévékészüléket  a vállalat ingyen házhoz szállítja és beüzemeli. További információ a www.t-home.hu oldalon.

* Kezdőrészlet befizetése mellett a legalább hat hónapja Magyar Telekom előfizetők részére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta