INFÓ

Okos készülékeket a fa alá!

2011. december 5., hétfő 13:22 |

Jó ajándék lehet az okostelefon vagy a táblagép mobilinternettel

A tavalyi ünnepi időszak egyik slágerterméke, az okostelefon várhatóan az idén is nagyon népszerű lesz az ajándékozni vágyók körében, és minden bizonnyal feltűnnek majd a karácsonyfa alatt az egyre keresettebb táblagépek is. Ezeket a készülékeket a legtöbben természetesen mobilinternet előfizetéssel együtt, a nagy netfogyasztók pedig már szupergyors sebességgel szeretnék használni.

A T-Mobile új havidíjas ügyfeleinek mintegy hetven százaléka már okostelefont választ. Idén karácsonykor a szolgáltató a feltöltőkártyás ügyfelek körében is komoly érdeklődésre számít, így ilyen konstrukcióban is kínál készülékeket kedvező feltételekkel. A Domino csomagban megvehető akciós okos készülékek árai 24 990 és 29 990 Ft között mozognak, amelyből az év végéig online megrendelés esetén még további 10% kedvezmény jár. Sőt, meghatározott készülékekhez most 2x30 napig 100 MB adatforgalom is jár ajándékba Domino Go!Net M csomaggal.

A havidíjas előfizetők is számos kedvező árú okostelefon közül válogathatnak, amelyek közül több már 0 Ft-ért elvihető új előfizetés esetén, amennyiben az előfizetésre és a díjcsomagra is két éves hűséget vállal az ügyfél. Most új készülék mellé érdemes MédiaMánia, T-Mobile ikon, Like vagy Fun díjcsomagot választani, hiszen december 31-ig történő vásárlás esetén a díjcsomagban foglalt adatmennyiség duplája használható fel 2012. február 29-ig*. Egyre többen fedezik fel a táblagépek előnyeit, például a mobiljátékhoz és médiafogyasztáshoz is kiváló nagy képernyőt. Számukra is vonzó ajánlatokkal szolgál a T-Mobile: egyes táblagépek új mobilinternet-előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt két éves hűséggel már 0 Ft-tól elvihetők.

A mobilinternet csomagok között bárki találhat számára megfelelőt. E-mailezéshez, böngészéshez, különböző tartalmak le- és feltöltéséhez a RelaxNet, vagy a szupergyors Net&Roll díjcsomagok ajánlhatók, utóbbiak intenzívebb netezéshez, illetve videomegosztó oldalak kedvelőinek javasoltak. A Net&Roll díjcsomag-család új távlatokat nyit a mobilinternetezésben: a megnövelt elérhető sebességnek és a bőséges benne foglalt adatmennyiségnek köszönhetően kedvenc filmjeinket, zenéinket, játékainkat online, útközben is jó minőségben élvezhetjük . A mostani karácsonyi akcióban egy vagy két éves hűség vállalása esetén kedvezmény jár a mobilinternet-csomagok havi díjából is, új vagy meglévő, lejárt hűségnyilatkozatos előfizetés esetén.

Érdemes körülnézni a T-Mobile honlapján ugyanis akik a neten vásárolnak, további meglepetésekre is számíthatnak! Az Adventi kalendárium promócióban például december 1. és 23-a között nap mint nap más termékeket kínálnak 20% és afeletti kedvezménnyel online vásárlás esetén, sőt az érdeklődőket díjmentes SMS-ben értesítik a napi akciós termékekről.

*A díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag, vagy kiegészítő opció esetén a kedvezmény nem érvényesül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta