INFÓ

Saját egészségünkért

2011. október 19., szerda 10:27 |

A napunk nagyobb része a megfelelésről szól. Szeretnénk a lehető legtöbbet nyújtani családunk számára és a munkahelyünkön is próbáljuk kihozni magunkból a maximumot. Ez igen sok időbe és energiába kerül, így könnyedén előfordulhat, hogy épp magunkra nem marad elegendő időnk. A kor betegségének is nevezhetnénk a helytelen táplálkozást és kevés testmozgást, pedig ha vitalitásunk rendben van, sokkal energikusabbak vagyunk, és agyunk is jobban fog.

Gyakran kaptam rajta magam én is, hogy annyira belefeledkeztem a munkába, hogy az étkezéseim kimaradoztak és órákon keresztül ültem a számítógép előtt elgémberedett háttal és gépiesen ütöttem a klaviatúrát. Hajtottam magam, nem figyeltem a rendszeres táplálkozásra, így nem is csoda, hogy mindig fáradt és kimerült voltam. A testmozgásom is csak annyiból állt, hogy reggel rohantam a gyerekkel a suliba, majd utána dolgozni.

Nem figyeltem magamra, amit szervezetem hűen tükrözött is. Sokszor fájt a hátam, a szemeim is jojóztak, rosszul éreztem magam a bőrömben, és a stressz is jelen volt az életemben, így elhatároztam, hogy életmódot váltok.

Elkezdtem sportolni és az étkezéseimre is jobban odafigyeltem. Több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottam, hogy a szervezetem megkapja az alapvető szükségleteit. Persze tudtam, hogy ez nem elegendő, mivel akármennyire is figyelek a helyes táplálkozásra, előfordulhat, hogy bizonyos tápanyagok bevitele nem kielégítő, ezért elkezdtem szedni a Centrum A-tól Z-ig étrend-kiegészítő filmtablettát, amely átfogó megoldást nyújt egészségem megőrzésében, mivel...

... B-vitamin tartalma hozzájárul ahhoz, hogy energikusabbnak érzem magam, így szervezetem is könnyebben alkalmazkodik felgyorsult életvitelemhez.

... C- és E-vitamint, valamint cinket és szelént is tartalmaz, mely szerepet játszik a szervezetem védekezőrendszerének megfelelő működésében, hogy a lehető legjobban érezzem magam.

... biotin, A- és C-vitamin, valamint niacin is fellehető a filmtablettában, melyek hozzájárulnak bőröm egészségének megőrzésében.

... a Centrum A-tól Z-ig filmtablettában antioxidánsok is megtalálhatók, melyek védenek a környezet által okozott oxidatív stressz és annak ártalmas hatásai ellen,

... a D- és K-vitamin, a kalcium, a magnézium és a mangán hozzájárul az erős csontozat kialakulásához és fenntartásához.

... a látásom épségének megőrzése  érdekében fontos, hogy szervezetem A-vitaminhoz és a luteinhez jusson, melyek a Centrum A-tól Z-ig Lutein filmtabletta alkotórészei.

További információk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta