Játékbaba szempillák? - Spirálfüggőknek kötelező (X)

Zanza!

Az arc karakterét szerintünk két dolog határozza meg igazán, az egyik a szemöldök formája, a másik a tekintet nyíltsága. Míg előbbi hiányosságait rajzolhatjuk, tetoválhatjuk, addig utóbbihoz elég egyetlen eszköz, egy tökéletes spirál megléte. Az alábbi spirált csak játékbabapillákra vágyóknak ajánljuk, de nekik kötelező!

Hogy mit várunk el egy szempillaspiráltól? Legyen könnyen felvihető, tisztességesen fedje a szálakat, egyenként szétválassza, dúsítsa és hosszabbítsa a szempillákat. Mondjuk legyen olyan, mint a játékbabáké. A Lancôme kutatólaboratóriuma ezt is megcsinálta. 7 éven át dolgozott azon, hogy tökéletesítse az új szempillaspirált. Ehhez speciális összetevőket és egy kúp alakú spirálvéget alkalmazott, amellyel az összes szempilla elérhető. Így nem csak a szemzugban található rövidebb szálakat tudjuk könnyebben formázni, hosszabbítani, de segítségével egy komplett, tökéletesen szétválasztott szempillasort tudunk létrehozni. Éppen úgy, ahogy a játékbabáknál.

HYPNÔSE szempillaspirál-történelem

A világon állítólag minden 4. másodpercben eladnak egy Hypnôse szempillaspirált. Ez nem is véletlen, hiszen a név az elmúlt néhány év alatt a végtelen dúsítás szinonimájává vált. 2007-ben jelent meg a szempillaspirál család első tagja, a Hypnôse, majd 2009-ben piacra került a Hypnôse Drama, amely a szempillák azonnali dúsításáért felelős.
A tavalyi évben pedig már a Hypnôse Precious Cells szempillaspirállal találkozhattunk, amely a Lancôme első ápoló, regeneráló maszkarája volt. Az idei ősz legnagyobb dobása pedig a játékbaba szempilla-hatást megidéző Hypnôse Doll Eyes.

Az ikonikus spirál

Azért, hogy könnyen és csomómentesen vihessük fel a festéket a szempillákra, ún. ″Fiber Shine″ formulát alkalmaztak. Ez az újítás egy rugalmas és egy merev viaszt kombinál egyszerre. Míg az előbbi a dúsításért, addig az utóbbi a szempilla tökéletes ívéért felelős. Az azonnali szempilla meghosszabbító hatás az ún. ″Ultrastretch″ összetételnek köszönhető. A pillákat gyakorlatilag egyesével emeli meg, ezáltal dúsítja, de nem nehezíti el a pillasort. Az alábbi képgalériában lépésről-lépésre követheted, hogyan készíts babapillákat magadnak:

A Hypnôse Doll Eyes formula hipoallergén, a festék felvitelekor török rózsa, jázmin szirmok, magnólia és a pézsma friss illatát érezheted. A Lancôme védjegyévé vált rózsafüzér-motívummal díszített spirál pedig már csomagolásában, ívelt domborulataival is a nőiességet szimbolizálja. Na, ugye, hogy kötelező kipróbálni?

Az alábbi üzletekben megtalálod:
LANCÔME Szépségsziget (WestEnd CityCenter I.em. Millennium udvar 225. 1062 Bp. Váci út 1-3.) és a LANCÔME márkát forgalmazó parfümériákban

Blogmustra