Így készült: A Címlap

Címlapon a Blend-a-Med által szponzorált Mosolyverseny győztese: Muszkatal Zsófi

Véget ért a „Keressük 2011 legragyogóbb mosolyát” játékunk. Görög Zita, Nánási Pál és Sabján Johanna segítségével próbáltuk megmutatni nektek, hogy mennyire fontos a szép és magabiztos mosoly, ahhoz, hogy sikeress lehess az életedben és akár minden nap címlaplánynak érezhesd magad.

Így készült a címlap, Muszkatal Zsófival!

Amit a magazin borítóján látsz, tudatos tervezés, hosszú órák, aprólékos munka, többéves szakmai tapasztalat és jó néhány trükk eredménye. A profik most téged is beavatnak!

A ruha
Van néhány alapszabály, amit kötelező betartani. A ruhának mindenféleképp mélyen dekoltáltnak kell lennie, ne takarja a vállakat, és emelje ki az alakot. Ha van minta, az legyen szolid, nem vonhatja el a fi gyelmet, és a kiegészítokkel is óvatosan kell bánni, a visszafogott fülbevaló, egyszerű karkötő, illetve gyűrű megengedett. A címlapra Kiss Szilárd divatszerkesztőnk egy szexi nyári, fukszia színű Guess-ruhát választott Zsófinak. Sokáig versenyben volt egy cseresznye színű Dolce & Gabbana ruha is, de a befutó egyértelműen a pink volt, amikor a lány felpróbálta.

Kulisszatitok: a szabásvonalon csipeszekkel gyorsan lehet javítani.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek