INFÓ

Így készült: A Címlap

2011. június 28., kedd 13:16 |

Címlapon a Blend-a-Med által szponzorált Mosolyverseny győztese: Muszkatal Zsófi

Véget ért a „Keressük 2011 legragyogóbb mosolyát” játékunk. Görög Zita, Nánási Pál és Sabján Johanna segítségével próbáltuk megmutatni nektek, hogy mennyire fontos a szép és magabiztos mosoly, ahhoz, hogy sikeress lehess az életedben és akár minden nap címlaplánynak érezhesd magad.

Így készült a címlap, Muszkatal Zsófival!

Amit a magazin borítóján látsz, tudatos tervezés, hosszú órák, aprólékos munka, többéves szakmai tapasztalat és jó néhány trükk eredménye. A profik most téged is beavatnak!

A ruha
Van néhány alapszabály, amit kötelező betartani. A ruhának mindenféleképp mélyen dekoltáltnak kell lennie, ne takarja a vállakat, és emelje ki az alakot. Ha van minta, az legyen szolid, nem vonhatja el a fi gyelmet, és a kiegészítokkel is óvatosan kell bánni, a visszafogott fülbevaló, egyszerű karkötő, illetve gyűrű megengedett. A címlapra Kiss Szilárd divatszerkesztőnk egy szexi nyári, fukszia színű Guess-ruhát választott Zsófinak. Sokáig versenyben volt egy cseresznye színű Dolce & Gabbana ruha is, de a befutó egyértelműen a pink volt, amikor a lány felpróbálta.

Kulisszatitok: a szabásvonalon csipeszekkel gyorsan lehet javítani.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta