INFÓ

Kártyás fizetés? Csak OKOSan!

2011. június 3., péntek 10:33 |

Nem tudja, mikor, melyik kártyájával érdemes fizetnie? Tanácstalan, ha arról van szó, hogy a készpénzfelvétellel vagy a kártyás vásárlással jár-e jobban? Ne törje a fejét: az OKOSkártya gondolkodik Ön helyett!

Sokakhoz hasonlóan valószínűleg az Ön türelmét is próbára teszi, ha egyszerre többféle bankkártyával kell manővereznie ahhoz, hogy vásárláskor és készpénzfelvételkor ne érje veszteség. Szerencsére ma már létezik olyan kompakt megoldás, amely leveszi a válláról ezt a terhet.

A Raiffeisen Sokoldalú OKOSkártya ötvözi a különböző bankkártya típusok előnyös tulajdonságait, így a legkedvezőbb feltételeket biztosítja tulajdonosának:

- Vásárláskor OKOSkártyájával Ön egy rugalmasan használható, kiterjesztett vásárlási keretből költhet, amely nem más, mint egy halasztott fizetési lehetőség. Így pénze a számláján marad, azt bármi másra költheti, vagy megtakarításként gyarapíthatja.

- Készpénzfelvételnél viszont a folyószámláján lévő összeghez férhet hozzá.

Az OKOSkártya tehát több kártya egyben – miközben költsége alacsonyabb, mint két külön bankkártyáé.

A kártya a magas színvonalú szolgáltatásokon túl (SMS-értesítés a pénzmozgásokról és a számlaegyenlegről, internet banking, hitelfedezeti védelem, utazási biztosítás) automatikus keretfeltöltési lehetőséget is kínál. Ennek révén OKOSkártyájával felhasznált kerete garantáltan visszatöltődik bankszámlájáról, így a törlesztéssel sem kell külön foglalkoznia.

Nemcsak OKOS, de szép is, hiszen kártyáját kedvenc fotójával teheti egyedivé, így használata még több örömet nyújt az Ön számára.

Ráadásul ha most igényel OKOSkártyát, a fentieken túl számos kedvezménynek örülhet:

- A kártyakibocsátást követően 2 hónapig a bank jóváírja megtakarítási számláján vásárlásai értékének 4%-át, majd havi 2%-át, legfeljebb havonta 10 000 Ft-ot.

- A vásárlásaival szerzett megtakarítást szabadon, bármire és bármikor elköltheti.

- A legtöbbet vásárló 30 ügyfél 50 000 Ft értékű ajándékot kap. Ha Ön közéjük tartozik, ízlése és érdeklődési köre szerint választhat a MOL kártya, a GPS készülék, a kamera, a hotelcsekk és a Nespresso kapszulás kávéfőző között.

OKOS döntés, ha nem késlekedik sokáig a kártyaigényléssel, mert a különleges, nyári akció csak a 2011. június 1. és 2011. augusztus 31. között igényelt, és ezen időszak végéig kibocsátott Raiffeisen Sokoldalú OKOSkártyákra vonatkozik.

Nem dombornyomott Sokoldalú OKOSkártya THM: 40,0%

Dombornyomott Sokoldalú OKOSkártya THM: 40,8%*

Az akció részletes feltételeit elolvashatja a www.okoskartya.raiffeisen.hu címen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta