INFÓ

Itt a szandálszezon! Na és a körömgomba?

A Canespro segít, hogy 6 hét alatt megszabadulj tőle!

2011. május 30., hétfő 10:55 |

Nyáron a körömgomba különösen sok kellemetlenséget okozhat. A szandálszezon közeledtével még inkább szeretnénk, hogy körmeink gyorsan újra szépek és egészségesek legyenek.

A legtöbb készítménnyel a körömgomba kezelése hosszadalmas, akár 1 évig is eltarthat. A Canespro és Canesten Plus 2 fázisú megoldásával azonban ez az idő mindössze 6 hétre rövidülhet! Az alapos kezelés gyökerestől pusztítja el a körömgombát.

1. fázis: 2 hét Canespro kezelés

Az első fázisban a Canespro kenőcs felpuhítja a beteg körömrészt, és lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen megszabaduljunk tőle.

A Canespro hatékony megoldás a különböző gombafajok okozta fertőzések esetén is. Ez utóbbi azért fontos, mivel a köröm gombás megbetegedését többféle gombafaj is
kiválthatja, sőt a kevert fertőzések gyakorisága is számottevő. Nem mindegy tehát, hogy a választott készítmény ún. széles hatásspektrummal rendelkezik, mint a Canespro, vagy csak bizonyos gombafajok ellen bizonyított a hatása.

2. fázis: 4 hét Canesten Plus kezelés

Miután sikerült eltüntetni a beteg körömrészt, a Canesten Plus krém a második fázisban mélyre hatolva szünteti meg a fertőzést. A kívánt hatás elérése érdekében a második
fázis feltétlenül szükséges: ehhez a Canesten Plus krémet külön kell megvenni és 4 hétig alkalmazni.

Ne hagyjuk, hogy a nyári programokat megkeserítse a körömgomba! Canespro kezeléssel
készülj te is a szandálszezonra!

www.canesten.hu

Ha több mint 3 köröm, vagy a köröm felületének 2/3-nál nagyobb része érintett, súlyosabb fertőzésről van szó. Ilyen esetben a kezelés kiegészítése válhat szükségessé, ezért bőrgyógyász felkeresése javasolt.
Vény nélkül kapható gyógyszer! A Canesten Plus krém hatóanyaga: bifonazol. További információ: Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50. Tel.: 487-4100
L.CC.Canespro 2011-04-29.0133

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a

betegtájékoztatót, vagy

kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta