Itt a szandálszezon! Na és a körömgomba?

A Canespro segít, hogy 6 hét alatt megszabadulj tőle!

Nyáron a körömgomba különösen sok kellemetlenséget okozhat. A szandálszezon közeledtével még inkább szeretnénk, hogy körmeink gyorsan újra szépek és egészségesek legyenek.

A legtöbb készítménnyel a körömgomba kezelése hosszadalmas, akár 1 évig is eltarthat. A Canespro és Canesten Plus 2 fázisú megoldásával azonban ez az idő mindössze 6 hétre rövidülhet! Az alapos kezelés gyökerestől pusztítja el a körömgombát.

1. fázis: 2 hét Canespro kezelés

Az első fázisban a Canespro kenőcs felpuhítja a beteg körömrészt, és lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen megszabaduljunk tőle.

A Canespro hatékony megoldás a különböző gombafajok okozta fertőzések esetén is. Ez utóbbi azért fontos, mivel a köröm gombás megbetegedését többféle gombafaj is
kiválthatja, sőt a kevert fertőzések gyakorisága is számottevő. Nem mindegy tehát, hogy a választott készítmény ún. széles hatásspektrummal rendelkezik, mint a Canespro, vagy csak bizonyos gombafajok ellen bizonyított a hatása.

2. fázis: 4 hét Canesten Plus kezelés

Miután sikerült eltüntetni a beteg körömrészt, a Canesten Plus krém a második fázisban mélyre hatolva szünteti meg a fertőzést. A kívánt hatás elérése érdekében a második
fázis feltétlenül szükséges: ehhez a Canesten Plus krémet külön kell megvenni és 4 hétig alkalmazni.

Ne hagyjuk, hogy a nyári programokat megkeserítse a körömgomba! Canespro kezeléssel
készülj te is a szandálszezonra!

www.canesten.hu

Ha több mint 3 köröm, vagy a köröm felületének 2/3-nál nagyobb része érintett, súlyosabb fertőzésről van szó. Ilyen esetben a kezelés kiegészítése válhat szükségessé, ezért bőrgyógyász felkeresése javasolt.
Vény nélkül kapható gyógyszer! A Canesten Plus krém hatóanyaga: bifonazol. További információ: Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50. Tel.: 487-4100
L.CC.Canespro 2011-04-29.0133

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a

betegtájékoztatót, vagy

kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek