INFÓ

3+1 parkoló TIPP (nem csak) pályakezdőknek

2011. május 25., szerda 16:42 |

Nagyvárosi forgalomban jogosan merül fel a kérdés, „te meg hol szerezted a jogosítványodat?!”. Praktikus parkolási trükkök kis autókhoz, nagy városokba, hogy vérbeli aszfaltbetyár válhasson belőled!

A női vezetők érnek annyit, mint a férfiak, ha parkolásról van szó. Az új Nissan Micrával akár a legszűkebb parkolóhelyen is feltalálhatod magadat. Kövesd az utasításokat és gond nélkül veszed majd az akadályokat!

1. Vezess nyitott szemmel!

A parkolás már a vezetés közben, a cél felé közeledve elkezdődik, keress körültekintően parkolásra alkalmas helyet! Az új Nissan Micra nem csak kis termetével jelent nagy segítséget, de technikai újítása, az egy gombnyomással működésbe hozható parkolóhely-mérő rendszere (PMS) helyetted méri meg a szóba jöhető parkolóhelyek méretét és jelzi, alkalmas-e a megállásra.

2. Ne ítélj elsőre!

Legyél biztonsági játékos és válassz olyan parkolóhelyet, ami sem a saját, sem a többi forgalomban lévő - vagy épp csak álló - autóra sincs veszéllyel. Mérd fel reálisan a terepviszonyokat és hosszabb ideig tartó (pl. esti-éjszakai) parkolásnál keress baleset és lehetőleg lopás biztos parkolóhelyet. A Nissan Micra alacsony fogyasztású motorjával nyugodtan körözhetsz egyet a környéken, mielőtt leteszed az autót. A megújult külső alacsony fenntartási költséget biztosító 1,2 literes benzin motort kapott, átlagos vegyes fogyasztással 5 l/100 km használható.

3. Parkolj ideális körívben!

Az ideális parkolási ívet az adott szituáció függvényében, a körülvevő környezet határozza meg. A Nissan városra termett új kisautója kategóriájának a legjobb körkörös kilátást biztosítja, így a visszapillantók folyamatos használata mellett a legszűkebb területen is nagy biztonsággal parkolhatsz vele. Az egyedülállóan kicsi – mindössze 4,65 méter sugarú fordulókörű – elektromos szervokormány verhetetlen manőverezést biztosít.

+1 Fedezz fel új környékeket!

Ismeretlen terepre értél, még sosem jártál ezen a környéken? A Micra Nissan Connect rendszere segít a navigációban. Az interneten automatikusan frissülő közlekedési információk a térkép automatikus közelítési funkciójával, a fedélzeti számítógépen hangirányítással könnyíti meg a városi dzsungel vezetést. Megéri a próbát!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta