3+1 parkoló TIPP (nem csak) pályakezdőknek

Nagyvárosi forgalomban jogosan merül fel a kérdés, „te meg hol szerezted a jogosítványodat?!”. Praktikus parkolási trükkök kis autókhoz, nagy városokba, hogy vérbeli aszfaltbetyár válhasson belőled!

A női vezetők érnek annyit, mint a férfiak, ha parkolásról van szó. Az új Nissan Micrával akár a legszűkebb parkolóhelyen is feltalálhatod magadat. Kövesd az utasításokat és gond nélkül veszed majd az akadályokat!

1. Vezess nyitott szemmel!

A parkolás már a vezetés közben, a cél felé közeledve elkezdődik, keress körültekintően parkolásra alkalmas helyet! Az új Nissan Micra nem csak kis termetével jelent nagy segítséget, de technikai újítása, az egy gombnyomással működésbe hozható parkolóhely-mérő rendszere (PMS) helyetted méri meg a szóba jöhető parkolóhelyek méretét és jelzi, alkalmas-e a megállásra.

2. Ne ítélj elsőre!

Legyél biztonsági játékos és válassz olyan parkolóhelyet, ami sem a saját, sem a többi forgalomban lévő - vagy épp csak álló - autóra sincs veszéllyel. Mérd fel reálisan a terepviszonyokat és hosszabb ideig tartó (pl. esti-éjszakai) parkolásnál keress baleset és lehetőleg lopás biztos parkolóhelyet. A Nissan Micra alacsony fogyasztású motorjával nyugodtan körözhetsz egyet a környéken, mielőtt leteszed az autót. A megújult külső alacsony fenntartási költséget biztosító 1,2 literes benzin motort kapott, átlagos vegyes fogyasztással 5 l/100 km használható.

3. Parkolj ideális körívben!

Az ideális parkolási ívet az adott szituáció függvényében, a körülvevő környezet határozza meg. A Nissan városra termett új kisautója kategóriájának a legjobb körkörös kilátást biztosítja, így a visszapillantók folyamatos használata mellett a legszűkebb területen is nagy biztonsággal parkolhatsz vele. Az egyedülállóan kicsi – mindössze 4,65 méter sugarú fordulókörű – elektromos szervokormány verhetetlen manőverezést biztosít.

+1 Fedezz fel új környékeket!

Ismeretlen terepre értél, még sosem jártál ezen a környéken? A Micra Nissan Connect rendszere segít a navigációban. Az interneten automatikusan frissülő közlekedési információk a térkép automatikus közelítési funkciójával, a fedélzeti számítógépen hangirányítással könnyíti meg a városi dzsungel vezetést. Megéri a próbát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra