Honnan tudod

Szereplők: Reese Witherspoon, Paul Rudd, Jack Nicholson, Owen Wilson. Zene: Hans Zimmer. Fényképezte: Janusz Kaminski. Látvány: Jeannine Claudia Oppewall. Írta és rendezte: James L. Brooks

A szerelem bonyolult. Van úgy, hogy egy nő beleszeret egy férfiba, azután esetleg egy másikba, azután újra az egyikbe. De honnan tudja, ha rátalált az igazira? Lisa (Reese Witherspoon) élete tele van bonyodalmakkal és egy kis szünetre, kikapcsolódásra lenne szüksége. Ekkor jön a képbe Matty (Owen Wilson), a nagydumájú sztársportoló, akivel kapcsolata épp kezd komolyabbra fordulni, mikor bemutatják George-nak (Paul Rudd).
George nem túl szerencsés passzban van: a barátnője épp elhagyta, anyagilag a csőd szélén áll, és még egy szövetségi nyomozás célpontjává is válik, amit apja (Jack Nicholson) cége ellen indítottak. A bajok ellenére neki mégis folyton Lisa jár a fejében, csak rá tud gondolni, és arra amire már az első randijukon rájöttek: annak ellenére, hogy úgy tűnik minden kezd körülöttük széthullani mégis tudják, valami igazán jó történhet velük.

A Lesz ez még így se! Oscar-díjas író-rendezője ismét könnyedén komoly, ellenállhatatlanul bájos vígjátékot készített Reese Witherspoonnal, Owen Wilsonnal, Paul Rudd-dal, és természetesen Jack Nicholson-nal a főszerepben.

Mozibemutató: 2011. február 24.
Eredeti cím: How Do You Know
Gyártó: Sony Pictures
Színes, feliratos amerikai film
Játékidő: 121 perc
Korhatár: 12 éven felülieknek
Hivatalos honlap:
www.HowDoYouKnow-movie.net

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

Oszd meg másokkal is!
Mustra