Fizess elő csokira…

…és lepd meg szeretteid minden hónapban egy újabb finomsággal!

Csak egyszer kell gondoskodnod róla, mégis, akár egész éven át, hónapról hónapra örömet szerezhetsz vele szeretteidnek. Ez A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgáltatás legnagyszerűbb jellemzője.

A Hónap Ajándéka a hagyományos egyszeri ajándékozási lehetőségeken túl, különleges ajándék-előfizetéseket is kínál. Az ajándék-előfizetések lehetővé teszik, hogy szeretteidet ne csak egyszer, hanem hónapról hónapra meglephesd más és más különlegességgel, megsokszorozva így örömüket. És mi is lehetne annál jobb érzés, mint minél többször örülni látni azokat, akik a legfontosabbak nekünk?

A szolgáltatás ínyencségekre szakosodott. Kis manufaktúrában készült lekvárok, kézműves csokoládék és borok, fűszerek, exkluzív kávék és válogatott minőségű szálas teák pazar kínálatából választhatod ki, melyik „ajándék klub” tagsági előfizetésnek örülne a legjobban az, akit meg akarsz lepni.

Olyan nyalánkságok között csemegézhetsz, mint a vaníliás feketeribizli-, a fahéjas vadszilvalekvár, vagy a chilis eper chutney. Édesszájúaknak Bilák Imre cukrászmester csokoládéválogatásait ajánljuk, amelyekben olyan kreatív íz-kombinációkkal találkozhatnak, mint a fenyőszirupos-Himalája sós-, és az ázsiai szilvaboros csokoládéfalatkák, vagy a rózsa-lichi-málna bonbonok. A tea-, kávé-, fűszer-, és borrajongók sem fognak csalódni, őket is a világ minden tájáról érkező finomságok széles kínálata várja.

Ha választottál, hátra is dőlhetsz, hisz nincs más dolgod, mint várni, hogy havonta kopogtasson a futár az újabb ajándékkal.

Most Te is azon szerencsések között lehetsz, akik megkóstolhatják a szolgáltatás által kínált ínyencségeket. Nem kell mást tenned, mint válaszolni 3 kérdésre. A helyesen válaszolók között 3 exkluzív bonbonválogatást sorsolunk ki.

www.ahonapajandeka.hu

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek