HOROSZKÓP

Asztro: Ideje leszámolni a hazugságokkal

2011. október 28., péntek 17:06

A következő napok nem kevés konfliktushelyzetet hozhatnak, és most jobb, ha beleállunk ezekbe, mert megoldódni úgysem fognak maguktól. A Skorpió hava mindig összefügg az elengedéssel, és most asztrológusunk is elbúcsúzik tőletek.

A haladás napja a mai. Vagy mi lépünk tovább egy megrekedt helyzetből, vagy rákényszerítenek a körülmények.

Most inkább vállald fel a konfliktusokat

A Mars és Merkúr feszült fényszögei saját határainkat feszegetik ezekben a napokban. Céljaink beteljesülése érdekében szerencsés, ha ki merjük most mondani érzéseinket, gondolatainkat parázás nélkül, és nem azon szorongunk, hogy "jaj, csak meg ne bántsuk a másikat", vagy "mit fognak hozzá szólni" stb. Szorongás, stressz illetve versengés jellemzi ezt az időszakot. Remek önérvényesítő napok ezek, konfliktusaink tisztázására. A konfliktuskerülés nem a legjobb megoldás ezekben a napokban. A Skorpió jegyében tartózkodó Merkúr, Vénusz és Nap mélyről jövő érzéseket, gondolatokat hozhat felszínre, felkavaró dolgokat, melyek mostani helyzeteinkben már bénítólag hatnak, ha nem tudatosítjuk ezeket magunkban.

A bizonytalanság addig tart, amíg hazudunk önmagunknak

Az Oroszlán jegyében tartózkodó Mars bátorságot adhat szembenézni minden elrejtett, eltitkolt problémával. Erre nem sok időnk marad, mert november 2-án a Mars átlép a Szűz jegyébe, és utána még többet aggódhatunk, ha most gyáván visszavonulunk, és elkerüljük a megoldandó helyzeteket. A Skorpió hava összefügg mindig az elengedéssel. Engedjük el azt, ami nem működik, hogy működhessen az, amire titokban vágyunk. Merkúr, Vénusz feszült fényszöge a Neptunusszal (kvadrát) véget vethet minden hamisságnak, és érezhetjük azt is, hogy kicsúszik a talaj a lábunk alól, tehetetlenek vagyunk. Félelmeink a gyengéink, amiket ha elrejtünk, továbbra is azok maradnak. A döntés ezekben a napokban a kezünkben van (október 28-november 2-ig): a Neptunusz addig tart csak bizonytalanságban, amíg félünk az őszinteségtől. Ez a legfájdalmasabb, amitől most félhetünk.

A Skorpiók, Bikák, Oroszlánok és Vízöntő jegyűek és aszcendensűek tanulhatnak most valami fontosat az élettől, amivel életük irányait tisztábban láthatják. Egyébként a hónap legnehezebb napjai lesznek ezek: harc magunkért, az álmainkért. A Neptunusz miatt a naivitásunkat tegyük most félre, és legyen gyanús, ha hülyének néznek!

Itt a vége

A változás nem könnyű. Nekem sem könnyű a búcsú a Díványtól. Komoly változásokon keresztül menve, az írás és asztrológia segítségével, közel másfél év után, 70 cikkel a hátam mögött elbúcsúzom. Ezúton szeretném megköszönni a Dívány szerkesztőinek a lehetőséget, hogy olyan egyedülálló platformot teremtettek az asztrológiának, amivel közelebb tudták hozni az emberekhez, cikkeimre olyanok is rákattintottak, akiktől kezdetben távol állt, és  nem utolsó sorban lehetőséget adott legfőbb céljának kiteljesítéséhez, a jobb önismerethez.

A jövőben a havi előrejelzéseket saját honlapomon fogom közzé tenni, és további cikkeket is szeretnék majd publikálni, ezért ha van olyan téma, ami foglalkoztat benneteket, amiről ti is szívesen olvasnátok, juttassátok el hozzám, örömmel írok a jövőben is. Köszönöm a sok visszajelzést, bíztatást olvasóimtól, és a személyes találkozásokat, amik mind visszaigazolták, hogy az asztrológia működik, és hogy a mi bölcsességünk is kell hozzá, hogy megértsünk összefüggéseket és el is tudjuk azokat fogadni.

További elérhetőségeim, itt:
Németvölgyi-Nagy Renáta (okleveles asztrológus): http://horoszkopelemzes.hu/

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta