Ezt szereti benned a pasid: az aszcendense megmutatja

Jó érzés, ha megtaláljuk másik felünket a párunkban, de csalódás a vége, ha csak általa vagyunk valakik. A horoszkópból sok minden kiderülhet arról, milyen tulajdonságokat látsz a másik emberben vonzónak, és azt is megtudhatod, ő melyik életterületen találja meg benned a tökéletes társat.

Emberi kapcsolatainkban az összeillőség örök kérdés. Nem történik ez másként az asztrológiai tanácsadások alkalmával sem. A legtöbb embert az összeillőség foglalkoztatja, vagy azért mert talált valakit vagy, mert találni szeretne valakit. Mindenki keres valakit, elsősorban önmagát (még ha nem is tudatosan teszi). Születési horoszkópunkban mindenre választ találhatunk. Minden bölcsesség el van benne rejtve -mint ahogyan az emberben is-, hozzájutni azonban csak az önmegismerés útján lehet. Ezért is nagyon hasznos és csodálatos eszköz az asztrológia.

Amilyennek látnak téged, azt az aszcendensed jegye határozza meg, és amit a másikban csodálsz, azt a deszcendensed jegye mutatja, vagyis az a jegy, ami az aszcendenseddel éppen szemben áll.

Az aszcendens és a deszcendens sokat megmutat

Ha tudod a pontos születési idődet, a horoszkópod segítségedre lehet. (Itt megnézheted.) Ha általánosságban akarjuk ezt megtudni, nézzük meg a deszcendens (vagyis ahol a 7. ház kezdődik) jegyét. Például akinek az aszcendense Bak, annak a deszcendense a Rák jegyébe esik. Az ideális társ számára a Rák jellegű ember lesz, aki nagyon érzelmes, romantikus, gondoskodó és családszerető. A Bak aszcendensű ember tehát családalapítási reményekkel házasodik. Ha egy Bak aszcendensű nő találkozik egy Rák aszcendensű férfival mindketten a másikban a társukat, a másik felüket látják kiegészülni. A Rák aszcendensű férfit a másik határozottsága, céltudatossága és komolysága elvarázsolja, és labilis érzelmi énje pont ezt a biztonságot keresi. Nagyon erőteljes kapcsolatokra és összetartozásra utalnak azok a kapcsolódások, ahol a társ aszcendense a mi 7. házunkba, a párkapcsolat házába esnek. Amire vágytunk, megkaptuk.

Akikre rögtön beindulsz

Szerelem első látásra azok a kapcsolatok, amikor a másik aszcendense a mi 5. házunkba, a szerelem házunkba esik. A példánál maradva Bak aszcendens esetén a Bika vagy Ikrek aszcendensű tud első látásra megbolondítani minket. Ha Vízöntő az aszcendensed, az Ikrek és Rák aszcendens pályázik nagy eséllyel, és ha Halak az aszcendensed, akkor a Rák és Oroszlán aszcendens tud első látásra heves vonzalmat kelteni benned. Ha kíváncsi vagy, kivel lehet szerelem első látásra, tudd meg, milyen jegyben van az 5. házad.

Természetesen önmagában az aszcendensek vizsgálata nem elég ahhoz, hogy a kapcsolat jellegét, célját, tartósságát, intenzitását megállapítsuk, ehhez sokkal komolyabb elemzés szükséges, amit csak képzett asztrológus tud elvégezni. Kíváncsiságunkat azonban kielégíthetjük, ha tudjuk, hogy a 12 életterületet képviselő horoszkóp házak közül párunk aszcendense hova esik a mi horoszkópunkban, mert így a kapcsolat jellegére azonnali rálátást kaphatunk. Megtudhatjuk, fejlődésünkhöz, fejlődéséhez milyen területek tapasztalatai segítenek.

Itt megtudhatod, hogy társad melyik elveszett felét találta meg általad:

Első házamba esik az aszcendense: Pont olyan vonzónak lát, amilyen vagyok, vagy amilyennek mutatom magam. A hasonló vonásaink összekötnek. Veszélye, hogy a külsőségeket látja vonzóbbnak, és önzésre is utalhat.

Második házamba esik az aszcendense: Olyan belső értékeket, tehetséget lát meg bennem, amiktől értékesnek érzem magam. Az értékeken van itt a hangsúly, mind anyagi, értelmi és érzelmi vonatkozásban az adok-kapok leckéinek vonatkozásában.

Harmadik házamba esik az aszcendense: Könnyed, felszabadult és közlékeny stílusom elragadtatja. Úgy érzi, velem bármiről lehet beszélgetni, nyitottságom és alkalmazkodási képességem meglepi. Jól írok, jól forgatom a szavakat, remek sms-eket és e-mailek írok, amik elvarázsolják. Ha kell, még verset is...

Negyedik házamba esik az aszcendense: Gondoskodásom és rajongásom, szentimentális, romantikus világom, álmodozásaim elvarázsolják. Meghittséget viszek az otthoni együttlétekbe. A családot, az összetartozást látja meg bennem.

Ötödik házamba esik az aszcendense: Az a pozitív energia, kisugárzás és életszeretet, könnyed, örömteli szexuális kisugárzás, az élet élvezete, ami belőlem árad, szerelem lesz első látásra. Mellettem jókedvűnek és kreatívnak érzi magát. Tőlem szeretne gyereket. Veszélye: ha az élet élvezetének szeretete csak átmeneti, elmúlik a szerelem és a vonzódás.

Hatodik házamba esik az aszcendense: A hétköznapok velem nem olyan szürkék, hanem változatosak. Velem a munka izgalmas, és nincs lehetetlen feladat, amit ne tudnék megcsinálni. Segítőkészségem és munkabírásom lenyűgözi.

Hetedik házamba esik az aszcendense: A társat látja bennem, a hiányzó másik felét, a kiegészülést. Együtt többek vagyunk, mint külön-külön.Velem mindent együtt lehet csinálni, tőlem tanulhat, mellettem olyanná válhat, amilyen szeretne lenni. A házastársat látja bennem.

Nyolcadik házamba esik az aszcendense: Végzetes vonzódás. Megmagyarázhatatlan kisugárzásomnak és szexuális vonzerőmnek nem lehet ellenállni. Van bennem valami titokzatos és félelmetes egyszerre. Velem eggyé válhat a legmélyebb szinten. Veszélye: az érzelmi függés és sebezhetőség az elutasítás miatt.

Kilencedik házamba esik az aszcendense: Világnézetem, erkölcseim, szellemiségem, ideáljaim, amiben tiszta szívvel és őszinteséggel hinni tudok, példaértékű számára, és tanulni szeretne tőlem. A mestert látja bennem, aki segít eligazodni az élet rejtelmeiben, a világ bármely pontján van is. Meglátásaim és tanácsaim szabaddá teszik és új kapuk nyílnak meg előtte mellettem.

Tízedik házamba esik az aszcendense: A státuszom, hírnevem és az életben elérni kívánt céljaim vonzóak számára, amikkel azonosulni tud. Céltudatos vagyok és a karrierem fontos számodra is. Anyáskodásom feletted biztonságot ad. Gyermekeink anyját látod bennem. Veszélye: az vagyok, amilyennek a külvilág látni akar.

Tizenegyedik házamba esik az aszcendense: Régóta dédelgetett, legnagyobb vágyait és reményeit általam látja beteljesülni. A barátot, a segítőt, a támogatót látja bennem céljaim eléréséhez. Veszélye: azt hiszi, én vagyok a tökéletes.

Tizenkettedik házadba esik az aszcendense: Ha elérhetetlen vagyok, az vonzza. Melletted feloldódom, és úgy érzem, örökre összeköt minket a beteljesületlen. Spirituálisan fejlődni tudok és titkaid vonzanak. Fantáziám magával ragad. Veszélye: plátói és reménytelen szerelem, elutasítás.

Hogy milyen társra vágyunk és hogy milyet kapunk részben rajtunk múlik, részben attól, hogy milyen sorsot választottunk. Vigasztaljon az a tudat, hogy mindig olyan társat kapunk, aki aktuálisan a legjobban tudja segíteni fejlődésünket. Felesleges találkozások nincsenek, csak elvesztegetett idők.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek