GASZTRO

Oscar-díj a szárnyas csomagolásáért (X)

2009. október 27., kedd 15:43

Az Oscar-díj nem szorulna különösebb magyarázatra, de lássuk be, van abban némi pikantéria, ha egy szárnyast, mi több, annak csomagolását jutalmazzák Oscarral.

cikk-tipus-altalanos

valdor-szarnyasA HUNGERIT Zrt. Darfresh® technológiával csomagolt Valdor baromfi termékei tavaly októberben megnyerték a „csomagolás Oscar-díjaként” számon tartott WorldStar for Packaging díjat.

S hogy miben érhető tette az Oscar-díjas csomagolás? Többek között abban, hogy cseppmentes zárást biztosít, így a termék szivárgás- és szennyeződésmentesen tárolható, szállítható, garantált a higiénia és a biztonság, a hús eltarthatósági ideje pedig 12-16 napra növekszik. Ahhoz, hogy élvezhessük a baromfi húsának értékeit és a benne rejlő tápanyagok is legjobb formájukban jussanak el hozzánk, a legfontosabb, hogy a hús megőrizze frissességét. Erre jelent garanciát a Hungerit Zrt. Valdor baromfi termékeinek 2008-ban megújult csomagolása, melynek segítségével  a baromfihúsok minőségi kompromisszumok nélkül jutnak el a fogyasztókhoz.

valdor-dij„Büszkék vagyunk a csomagolástechnológiai elismeréseinkre: minden ilyen díj egyúttal biztosíték a fogyasztóinknak is, hogy termékeink vásárlásával első osztályú, friss, tápanyagban gazdag húsokat tesznek a családi asztalra. Számunkra vásárlóink elégedettsége és pozitív visszajelzései felérnek bármilyen szakmai elismeréssel” – mondta Tóthné Kecskés Mária, a HUNGERIT Zrt. belkereskedelmi és marketing igazgatója a díj kapcsán.

A szárnyas húsok rendszeres fogyasztása a kiegyensúlyozott táplálkozás fontos része, de legalább annyira lényeges, hogy friss és jó minőségű terméket válasszunk, ami ugyebár egy „Oscar-díjas” csomagolásban garantáltan frissen, fitten kerül az asztalunkra.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta