GASZTRO

Könyvajánló: Terka a piacon

2010. május 10., hétfő 11:46

terkakonyvÖrömmel mutatunk be egy mesekönyvet, amit az anyukák szívesen vesznek le a polcról és amiért odavan az igazi közönség, a gyerekek.


Emellett gasztro vonalon is erős, ezért csak ajánlani tudjuk mindenkinek, akinek 1,5-5 év közötti gyereke van!

Tombol a piac szezon, a kofáknál halmokban állnak a friss, harsogó, ropogós tavaszi zöldségek, nem is lehet véletlen, hogy a kiadó ezt az időszakot választotta a Terka a piacon című mesekönyv megjelenésére. A könyv kis rajongói – mert a megjelenés óta már sokan vannak – maguk is Terka nyomába eredhetnek édesanyjukkal a szombati bevásárlás közben, ha éppen úgy tartja kedvük. Mi ezt a tevékenységet nagyon támogatjuk, hamarosan piackörképpel segítjük a szombati családi kiruccanást.

A Terka a piacon egy igazi mai, jófej mesekönyv, ami amellett, hogy az anyukák is szívesen veszik kezükbe, a kicsiket is biztosan magával ragadja. A történet főszereplője a cingár kislány, Terka, aki édességen kívül nem nagyon szeretne mással táplálkozni. Terka anyukája nem tud megbarátkozni ezzel a gondolattal, ezért kézen fogja finnyás kislányát, és elviszi magával a piacra. Innentől a gyerekek végigkísérhetik kedvenceiket, a Zsonglőr Borsókat, Bravissimo Brokkloit, Karottát, Sütőtök Stefit és barátaikat, ahogy részt veszenek a nagy borsókalandban.terka_copy

Igazi kedves mesekönyv ez, amely külcsín és tartalom tekintetében is nagyon rendben van. A rajzok nem bonyolultak, viszont nagyon szerethetőek. Minden oldalon van több olyan részlet is, amit a kicsik boldogan fedeznek fel – titkos szereplő a cica és a kismadarak, akikről szó nem esik ugyan, de minden oldalon felbukkanak és valami vicceset csinálnak. A történet gyorsan magával ragadja kis olvasóit, hiszen könnyen Terka helyébe képzelhetik magukat. A rossz evő gyerekek viszontlátják önmagukat Terkában, a jó evők pedig örömmel ismernek rá kedvenceikre a piac hőseiben.

Terka fent van a Facebookon, itt megtalálhattok minden infót a hamarosan megjelenő folytatásról is. A könyv a Manó könyvek gondozásában jelent meg, a honlapjukon Terkának saját oldala is van letölthető játékokkal.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta