Izgalmas panírok

Zanza!

panirok_fokuszMandula, dió, mogyoró, kukoricapehely, tortillacsipsz, mák – mi bennük a közös? Ha a zsemlemorzsával is kiegészítjük a sort, könnyebb lesz kitalálni, hogy panírokról lesz most szó.  A héten arra vállalkoztunk a Gasztróban, hogy egy kis változatosságot vigyünk a panírozott ételek világába. Mindenféle paníralapanyagot kipróbáltunk, a legjobbakat most itt közöljük.

 

A klasszikus vasárnapi ebéd legtöbbünknek a rántott hús petrezselymes krumplival, fejes salátával. Szeretjük a rántott gombát, sajtot, karfiolt, cukkinit, padlizsánt – hogy a patisszont ne is említsük. Miért ne tehetnénk őket még érdekesebbé?

Ízelítő a héten felkerülő receptekből:

Karamellizált dióba panírozott camembert

Tortillacsipszbe panírozott fűszeres csirkeszárny

Zöldfűszeres kalácsba panírozott kacsamáj

Kukoricapehelybe panírozott csirkecomb

Blogmustra