GASZTRO

Izgalmas panírok

2009. június 10., szerda 10:47

panirok_fokuszMandula, dió, mogyoró, kukoricapehely, tortillacsipsz, mák – mi bennük a közös? Ha a zsemlemorzsával is kiegészítjük a sort, könnyebb lesz kitalálni, hogy panírokról lesz most szó.  A héten arra vállalkoztunk a Gasztróban, hogy egy kis változatosságot vigyünk a panírozott ételek világába. Mindenféle paníralapanyagot kipróbáltunk, a legjobbakat most itt közöljük.  

A klasszikus vasárnapi ebéd legtöbbünknek a rántott hús petrezselymes krumplival, fejes salátával. Szeretjük a rántott gombát, sajtot, karfiolt, cukkinit, padlizsánt – hogy a patisszont ne is említsük. Miért ne tehetnénk őket még érdekesebbé?

Ízelítő a héten felkerülő receptekből:

Karamellizált dióba panírozott camembert

Tortillacsipszbe panírozott fűszeres csirkeszárny

Zöldfűszeres kalácsba panírozott kacsamáj

Kukoricapehelybe panírozott csirkecomb

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta