Ízelítő 10 gasztroblogger főztjéből: Blogkóstoló a Millenárison

A tavalyi nagy sikernek köszönhetően most a Dining Guide Food Show egyik kiemelt rendezvénye lesz a Tefal Dining Guide Blogkóstoló. 10 népszerű gasztroblogger kreációit kóstolhatod végig, ha bírod.

Összeállította a tervezett menüt az a tíz gasztroblogger, akik részt vesznek a Dining Guide Food Show keretében rendezett blogkóstolón, 2011. június 4-én a Millenáris Parkban. Idén a bloggercsapat négy taggal bővül, fakanalat ragad Dolce Vita, Csak a Puffin, Gabojsza és Piszke is a tavalyiak mellett.

1.     Chili&Vanília: Ázsiai saláta

2.     Csak a Puffin: Málnás cheesecake brownie

3.     Dolce Vita: Vadragus és pesto-s tészta

4.     Fűszer és Lélek: Észt sólet tormalevélbe töltött puliszkával

5.     Gabojsza: Erdélyi töltött szőlőlapi (töltike)

6.    Horasz: Ecetes tűztál – különleges vietnámi tekercs

7.     Lila Füge: Pavlova variációk

8.     Limara: Buci medvehagymás krémmel és paradicsommal

9.     Lorien: Zöldséges lasagne

10.  Piszke: Csirke tikka masala naan kenyérrel

A Blogkóstoló a 2011. június 3. és 5. között a Millenáris Parkban lesz élvezhető a Dining Guide Food Show egyik kiemelt programjaként. A három nap alatt a nagyközönség megismerkedhet a szarvasgombák és olivaolajak világával, az etyeki sonkamesterséggel, kézműves csokoládékkal és speciális fűszerekkel is bemutatók keretében.

A programok szünetében a felnőtteknek a Dining Guide Lounge kávéházi környezetben kínál felejthetetlen élményt a legjobb cukrászdákkal és csokoládé manufaktúrákkal együttműködve, a gyerekek pedig Kuktanoda Főzőiskola és játszóházban szorgoskodhatnak profi szakácsok kiskuktájaként. A Food Show Konyhatechnikai Kiállításnak is helyt ad, ahol a legújabb eszközöket sztárszakácsok kezében is láthatjuk.

A rendezők két különleges gálavacsorával is készülnek, több nemzetközi hírű séfet, a díjazott éttermek képviselőit és neves külföldi gasztronómiai szakembereket is várnak. A pénteki vacsorán ünnepélyes keretek között jelentik be a 2011. évi TOP10 magyarországi éttermet, a vasárnap esti gálán pedig első alkalommal hirdetik ki Közép-Kelet-Európa TOP10 éttermét, akik év végéig küzdenek majd a régió legjobb éttermének járó CEEfood (Central and Eastern Europe Food) díjért.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek