GASZTRO

Buday: Jó emberek vagyunk, egy tányérból cseresznyézünk

2011. május 24., kedd 13:10

A receptversenyünk győztese, Koncz Ágnes, a Várban Buday Péterrel együtt készítette el a nyertes libamájpástétomot. Olvasónk jól vette az elé gördülő akadályokat, bár szemmel is alig tudta követni, hogy a mesterszakács mit bűvészkedik a színpadon.

Koncz Ágnes nyerte a Dívány.hu receptversenyét, így ő készíthette el a győztes libamájpástétomot a Libamáj Napokon Buday Péterrel. Olvasónk kicsit megszeppent, de hihetetlenül jól vette az akadályokat a színpadon.

A rendezvény célja az volt, hogy a libamájat ismét a magyar gasztronómia középpontjába állítsák, és eloszlassák azt a tévhitet, hogy megfizethetetlen. Buday Péter több olyan receptet is elkészített a színpadon, amelynek az előállítása nem haladta meg a 2000 forintot, és egy egész család számára kiváló, különleges előételt biztosít.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta