Buday: Jó emberek vagyunk, egy tányérból cseresznyézünk

A receptversenyünk győztese, Koncz Ágnes, a Várban Buday Péterrel együtt készítette el a nyertes libamájpástétomot. Olvasónk jól vette az elé gördülő akadályokat, bár szemmel is alig tudta követni, hogy a mesterszakács mit bűvészkedik a színpadon.

Koncz Ágnes nyerte a Dívány.hu receptversenyét, így ő készíthette el a győztes libamájpástétomot a Libamáj Napokon Buday Péterrel. Olvasónk kicsit megszeppent, de hihetetlenül jól vette az akadályokat a színpadon.

A rendezvény célja az volt, hogy a libamájat ismét a magyar gasztronómia középpontjába állítsák, és eloszlassák azt a tévhitet, hogy megfizethetetlen. Buday Péter több olyan receptet is elkészített a színpadon, amelynek az előállítása nem haladta meg a 2000 forintot, és egy egész család számára kiváló, különleges előételt biztosít.

Oszd meg másokkal is!
Mustra