GASZTRO RÖVIDHÍR

Távol a tűzhelytől

2010. július 8., csütörtök 13:53

Megérkezett végre a kánikula, vasárnapra 35 fokot ígérnek. Kinek van kedve ilyenkor a tűzhely előtt állni?! Enni azért kell, sőt az is előfordulhat, hogy vendégek érkeznek.

Ilyenkor érdemes a tálalással és a részletekkel feldobni kicsit a hangulatot. Egy jégkockába fagyasztott virágszirom, vagy gyümölcs mindenkit levesz a lábáról.

Ezen a héten olyan recepteket készítünk, amihez a sütőt nem kell bekapcsolni, mégis valami finomat tehetsz az asztalra esténkét, vagy a pasid elé egy tálcára meccsnézés közben.

Lesz könnyű, gyümölcsös leves, lesz házi sajttal töltött falatka, egy másik leves, ami kicsit férfiasabb, és lesz egy kifejezetten a pasik kedvében járó saláta is, a VB döntő mellé.

Ha nem áruljátok el, hogy saláta, csak egyszerűen vacsorának hívjátok, még akkor örülni is fognak neki. A lényeg, hogy pár sör azért legyen behűtve.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta