A rák és a cukorbetegség ellen is jók lehetnek a juharszirupban talált vegyületek.
Bizonyos emberekben a jégkrém pontosan olyan agyi reakciókat indít be, mint a kokain.
A demokraták kampánykasszájába kerül az elnök és vendégei által fogyasztott ételek ellenértéke.
Anthony Bourdain blogján ismét nekitámadt az éttermi díjakat osztó James Beard Awardsnak.
Keserűség blokkolót fejlesztettek ki ohiói tudósok, amivel egyes ételek ízét tennék vonzóbbá.
Áprilistól Stefan Gebhart, a Chateau Visz eddigi séfje viszi a Hertelendy Kastély konyháját.
Gasztrobloggerek néhány tepsi süteménnyel milliókat gyűjtenek nemes célra. Holnap indul az akció.
Hogyan rázzuk le a nemkívánatos vacsoravendéket? Egy holland tervező megtalálta a tökéletes megoldást.
A klímaváltozás a kényes kávécserjéket pusztítja. A szűkülő kínálat egyre magasabb árakat hoz.
A konyhai sütő feletti szellőzőcsatornából kalimpált ki a férfi lába, miközben kétségbeesetten ordított, hogy szedjék ki onnan.
Minden valószínűség szerint a cukor, a rizs és a bárszekrényed tartalma túl fog élni téged, ugyanis viszonylag elnyűhetetlenek. megmaradnak.
Az Onyx és a Costes mindketten Michelin csillagot kaptak a Michelin kalauz étteremkritikusaitól.
Ha a füstjelző jelezett, wasabipor kerül a levegőbe, amitől maximum tíz másodperc alatt felébredt az alvó ember.
Amikor mesefigura van a dobozon, nagyon ízlik a gyerekeknek a gabonapehely, és nem számít, hogy mi a neve.
A laptopos gizdák, a szélsőségesek, és még nyolc indok, ami miatt nem szeretik őket Amerikában.
A Gourmand World Cookbook Award díjazottjai között találjuk Segal Viktort, akinek Színek és ízek című könyvét a kelet-európai szakácskönyvek kategóriában a második legjobbnak találták.
Az AITC harmadára csökkenti a hólyagrák növekedésének sebességét, és meggátolja az áttétek kialakulását.
A rajzfilmfigurák örök nemezise, egy banánhéj okozta egy kaliforniai nő esését. 440000 dollárért cserébe nem perelte be volna a boltot.
A higannyal szennyezett hús az agyban és idegrendrendszerben okoz súlyos károsodásokat.
Ez a reggeli müzli majdnem annyi kalóriát tartalmaz mint egy sajtburger, és az ára egy dupla hamburgernél is magasabb.
Alain Ducasse, Franciaország egyik legnevesebb szakácsának konyháján tanulhatják a mesterséget egy felzárkóztató program keretében.
Újrahasznosított boroshordó dongákból áll, amit a tervező egy fémkeretre rögzített.
Erős lesz a lekvár és csokoládé vonal, de megtalálható mindenféle kézműves vagy dizájnos gasztro termék.
Évente 100 millió cápát ölnek meg; legtöbbjüket csak az uszonyukért.