Weboldallal tisztelegnek a KFC ezredesének emléke előtt

A rántottcsirkés gyorsétterem és a titkos panír receptje mellett a KFC-t megalapító Harland Sanders jótékonysági és segélyakcióiról is híres volt.

Egy egész weboldalnyi történettel és emlékkel tiszteleg a KFC alapítója, Harland Sanders ezredes emléke előtt. A személyes történetek mellett idézetek, és archív filmfelvételek is találhatóak arról az emberről, akiről sokan azt sem tudják, hogy élő személy volt, nem pusztán egy marketingszempontból előnyös húzás - írja a CNN.  Az oldal elkészítésére a KFC franchise partnerei adták az ötletet - állítja az anyacég PR igazgatója, Rick Maynard.

A partnerek, akik már évek óta tagjai a cégnek, egy találkozó alkalmával elkezdtek történeteket mesélni a rántott csirke lánc alapítójáról, és ez indította arra Maynardékat, hogy ilyen formában őrizzék meg Sanders ezredes emlékét, aki egyébként nem volt igazi ezredes: a címet Kentucky állam adományozta neki kiemelkedő jótékonysági munkájáért. Az oldalon található anyagot Shirley Topmiller segítségével szerkesztik, aki hosszú ideig volt Sanders személyi asszisztense.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek