GASZTRO RÖVIDHÍR

Az álomautó ginnel van feltankolva

2011. július 11., hétfő 12:22

A bárpulttá turbózott jármű nem titkolt szándéka, hogy a Hendrick's céget reklámozza. Óriási a kísértés, hogy a sofőr megtapasztalja a vezetés közbeni ginezés különleges zamatát.

A frissen felújított 1961-es Rover P4 már nem csak a kilométereket falja, de a szalonspiccet is garantálja – adja hírül az Automotto.com. A csomagtartót felnyitva egy komplett bárpult gördül elénk, poharakkal, segédeszközökkel és minden olyan felszereléssel, ami a minőségi gin-fogyasztás elengedhetetlen kellékei. A ginkirály nem titkolt szándéka a reklámkampány, és az, hogy a gin-mobil a cég totemállata legyen. A kocsi hatvanas évekbeli hangulata és a gin egyedi íze kiegészítik egymást, így óriási a kísértés, hogy a sofőr megtapasztalja a vezetés közbeni ginezés egyedi örömeit.

A vezetés alatti alkoholfogyasztás természetesen még mindig tilos, de az nem, hogy egy négy keréken guruló gines üvegben közlekedjünk, kortyolás nélkül. A Hendrick's gin a skót William Grant & Sons legendás terméke. A hagyományos boróka mellett uborkát is tartalmaz, mindez egy gusztusos, sötétbarna gyógyszerészüveg-stílusú palackban kerül a boltok polcaira. A kocsi egy ideális piknik kelléke és a minőségi ginfogyasztás guruló nagykövete, mind színében, mind kialakításában. Már maga a márka megjelenése is különleges vizuális élmény, melyet a reklámszakértő, Steven Grasse teremtett.

Meztelen nőkből és a viktoriánus kor jellegzetességeiből alkotott montázs pereg előttünk: lepkék, lovagok, harsonák, gépek és rózsák hemzsegnek a plakátokon. A Hendrick's számos egyedi hangulatú koktélversenyt rendezett már a cég égisze alatt, hatalmas szakmai visszhanggal, ám az a tény, hogy az embléma már kerekeken is gurul, mindenképpen mérföldkőnek számít.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta